Ana SayfaDizilerMasumiyet 13. Bölüm Final Fragmanı Yayında! İlker İle Ela Gizlice Evleniyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 13. Bölüm Final Fragmanı Yayında! İlker İle Ela Gizlice Evleniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumiyet, 24 mayıs pazartesi günü final bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Ela’nın darp edildiği gece Cenk’in de İrem’le birlikte orada olduğu ortaya çıkar. Harun, Cenk’i ifşa etmekle tehdit eder. Cenk, İrem’in kendisini sattığını düşünür. Bahar, artık kızına güvenemez. Masumiyet 13. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. İlker ile Ela, gizlice evleniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

İlker İle Ela Gizlice Evleniyor!

Masumiyet 13. bölüm final fragmanında; Ela’nın darp edildiği gecenin asıl failleri bir bir ortaya çıkıyor. Hale ile Harun’un, her şeyi bildiği ortaya çıkıyor. Ela’nın mahkemesi görülüyor. Ama ikili sürpriz bir şekilde evlenip ailelerinin karşısına çıkıyor.

İşte Masumiyet 13. bölüm 2. final fragmanı…

MASUMİYET 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Ela, İlker’le şirkette buluşur. Bahar, kızının İlker’le buluştuğunu bilir ve Hale’nin yanına gider. Onunla birlikte şirkete giderler. İlker, yine kontrolsüz davranışlar sergileyip odayı yıkıp döker. Kendisine zarar verir. Bahar, kızını alıp eve getirir. Ertesi gün psikologun yanına gidip kızını tutamadığını söyler.

Ela, psikologa gitmeyi bırakır. Onlar çıktıktan sonra Harun, yıllar öncesinden tanıdığı psikologun yanına gider. Aslında Harun, Ela’nın o psikolog ile görüşmeye başlamasını önceden kendisi ayarlamıştır. Ela’nın görüşme kayıtlarını bir adamıyla doktorun ofisinden aldırır.

Beril, Harun’un tüm planladığı şeyleri yaptığını ve bundan sonrası için onunla olmadığını söyler. Daha sonra polisler Beril’i göz altına alır. İsmail, Umut’u yanına çağırıp konuşur. Hale, oğlunun Ela ile birlikteliğini onaylayıp hemen İrem’in, sahte intiharını ifşa eder.

İlker, İrem’den boşanma kararı alır. İrem, İlker’in bir ayaklarına kapanmadığı kalır. Harun, kızını alıp eve getirir. İsmail, kendi kendisini bıçaklayıp suçu Umut’un üzerine atar. Hastaneye kaldırılan İsmail, kızını yanına çağırıp ailede tek ona güvendiğini, kontrolü kimseye vermemesini ister.

Hale, İsmail’e boşanma protokolünü imzalatır. Tehditle onun tüm mal varlığını İsmail’in elinden alır. Birce, Harun’u Hale’den kıskanmaya başlar. Harun, Cenk’i arayıp her şeyi bildiğini o gece orada olduğunu bildiğini söyler.

İlker, elini kolunu sallaya sallaya Ela’nın evine gider. Herkes, bunca yaşanan şeyden sonra onun niye oraya geldiğine bir anlam veremez. İlker, cebindeki yüzüğü çıkarıp Ela’ya kendisiyle evlenmesini istediğini söyler.

 Masumiyet 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela İlker’in Evlenme Teklifine Ne Cevap…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler