Ana SayfaDizilerAlev Alev 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer Çelebi'yi Vuracak Mı?

İlgili Postlar

Alev Alev 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer Çelebi’yi Vuracak Mı?

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, çok ağır bir ameliyat geçiriyor. Hayati tehlikesi olan Ozan’a, İskender kan veriyor. Ömer ile İskender, iş birliği yapıp Çelebi’yi köşeye sıkıştırıyor. Çelebi, polislerin elinden kurtuluyor. Ancak Ömer’in eline düşüyor. Ömer, Çelebi’yi vuracak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Ömer Çelebi’yi Vuracak Mı?

Alev Alev 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ozan’ın vurulduğunu duyan Cemre, yoldan geri dönüyor. Ağır yaralanan Ozan, hastaneye kaldırılıyor. Yolda, kalbi duran Ozan, tekrar hayata dönüyor. Hemen ameliyata alınıyor. Tomris, Ozan’ın ameliyatına bizzat kendisi giriyor.

ALEV ALEV 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Seher’e, acı haber ulaşıyor. Hastanede Cemre’ye gören Seher, sinir krizleri geçirip, oğlunun başına gelenlerden onu sorumlu tutuyor. Cemre, ona hak verip hastaneden çıkıyor. Çelebi’nin kendisine ve kızına zarar vermesine korktuğu için önce, hastanenin güvenliğine sığınıyor.

Daha sonra emniyete gidip Korkut baş komiserden yardım istiyor. Oda, başvurusunun bir haftaya kadar anca sonuçlanacağını söyleyince Cemre, çareye emniyetin önüne oturmakta buluyor. Onun kızıyla fotoğrafını çeken birisi sosyal medyaya yayıyor. Fotoğrafı gören kadınlar Cemre’ye destek olmak için emniyetin önüne akın ediyor.

Ömer, Ozan’ın intikamını almak için Çelebi’yi bulup öldürmek istiyor. Rüya, onun silah bulmaya çalıştığını duyup Korkut komiserden yardım istiyor. Ömer, İskender’i bulup onunla konuşuyor. İskender’de, abisinin onun kadar bulunmasını istediğini söylüyor ve onu bulmak için birlikte hareket ediyorlar.

Çelebi, annesinin yanına gidip kaçmak için mücevherlerini istiyor. Mücevherleri alıp kaçmak için tekneye giderken İskender ile Ömer’i görüyor. Ömer ile İskender, Çelebi’nin peşine düşüyor. Hastaneden Ozan’ın kötü olduğu haberi gelince Ömer ile İskender, hastaneye gidiyor.

Ozan’a kan lazım oluyor. İskender, Ozan’a kanını verip herkesin güvenini kazanıyor. İskender, annesinin abisini kaçırmak için yardım edeceğini anlayıp Korkut komiseri arıyor. Annesini ve abisini ihbar ediyor. Çelebi, tam yakalanmışken bir hamleyle yerdeki silahı alıp annesini rehin alarak polislerin elinden kurtuluyor.

Ancak, bindikleri arabanın şoför koltuğunda Ömer’i görünce şok oluyor. Ömer, Çelebi’yi alıp çöplüğe götürüyor. Daha sonra, silahını ona doğrultuyor.

Alev Alev 27. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Rüya Ömer’in Kötü Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler