Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha'yı Durdurabilecek Mi?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha’yı Durdurabilecek Mi?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 97. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Demir’in ihanetini öğrendikten sonra ona bir şey belli etmiyor. Şirket hisselerini satıp onu terk etmeyi planlıyor. Müjgan, İstanbul’a taşınmaya karar veriyor. Ancak, bindiği uçak düşüyor. Demir, Züleyha’yı durdurabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Demir Züleyha’yı Durdurabilecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 98. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Müjgan, kendisine inanmayan Züleyha’ya, Ümit ile Demir’in fotoğrafını gösteriyor. Züleyha ona, durumu bildiğini kendisinin Yılmaz’ın yasını tuttuğu zamanlarda onunla kısa bir ilişki yaşadığını söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 97. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aslında öğrendiği olayla şok olan Züleyha, Ümit’in kendisiyle arkadaşlık kurup masasına oturmasını tahammül edemiyor. Ama kimseye bu durumu öğrendiğini belli etmiyor. Hemen, kendi üzerine olan şirketin yüzde yirmi beşlik hisseyi el altından satıyor.

Hisseleri alan kişiyi ise öğrenmek bile istemiyor. Çocuklarını alıp Kıbrıs’a yerleşmek istiyor. Müjgan’a, İstanbul’dan iyi bir hastaneden bir teklif geliyor. Önce Müjgan, teklifi ret ediyor. Ama Fikret’in Ümit’le telefonla konuştuktan sonra buluştuğunu görünce fikrini değiştiriyor.

Fikret, Ümit’le buluşup tekrar Demir’i bitirmek için birbirlerine söz veriyor. Demir, çiftliğine düzenlenen saldırıyı Fikret’in olduğundan emin oluyor. Ancak, bunu ispat edemiyor. İstanbul’a gitmek için Fekeli’den izin alıyor. Fekeli, Müjgan’a sunulan teklifi kimin yaptığını duyunca işin içinde Lütfiye’nin olduğunu anlıyor.

Ama Müjgan’a engel olmuyor. Müjgan, Kerem Ali’yi, onlara bırakıp ev tutmak için İstanbul’a gitmek için uçağa biniyor. Fekeli, onu uğurluyor. Müjgan’ın İstanbul’a gideceğini duyan Fikret, ona evlenmek teklifi etmek için yüzük alıp hazırlıyor. Durumu eve gidip Fekeli ve teyzesiyle konuşuyor. Onlar Fikret’in ciddi olduğunu görünce bu evliliği onaylıyor.

Ancak, radyoda duydukları anonsta Adana’dan İstanbul’a kalkan uçağın düştüğünü öğrenip yıkılıyorlar. Züleyha, tüm hazırlıklarını yaptıktan sonra Ümit’le yüzleşiyor. Ona, kocasıyla ilişki kurup nasıl sofrasına oturduğunun hesabını soruyor.

Daha sonra Sevda’ya gideceğini söyleyip yola çıkıyor. Sevda, dayanamayıp durumu Demir’e anlatıyor. Demir, Züleyha’yı durdurmak için Mersin’e gidiyor. Züleyha’nın gitmesine engel olmak istiyor. Ancak, güvenlik ona engel oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova 97. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha’dan Beklenmeyen Hamle Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler