Ana SayfaDizilerMasumiyet 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela İlker'in Evlenme Teklifine Ne Cevap...

İlgili Postlar

Masumiyet 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela İlker’in Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumiyet, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Beril, Harun’la yeni bir işbirliği yapmayınca göz altına alınıyor. Baştan beri tüm kontrolün Harun’un elinde olduğu ortaya çıkıyor. İşin içine Cenk’te giriyor. Hale, İsmail’in tüm mal varlığını alıyor. İlker, yüzükle Ela’nın evine gidip ona evlenme teklif ediyor. Ela, İlker’in evlenme teklifine ne cevap verecek?

Pazartesi Dizileri 2020

Ela İlker’in Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?

Masumiyet 13. bölüm 1. fragmanında; Ela’nın darp edildiği gece Cenk’in de İrem’le birlikte orada olduğu ortaya çıkıyor. Harun, Cenk’i ifşa etmekle tehdit ediyor. Cenk, İrem’in kendisini sattığını düşünüyor. Bahar, artık kızına güvenemiyor. Timur, İlker’le masaya oturuyor. İlker, kendinden emin Ela’ya evlenme teklif ediyor.

İşte Masumiyet 13. bölüm 1. fragmanı…

MASUMİYET 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ela, İlker’le şirkette buluşuyor. Bahar, kızının İlker’le buluştuğunu biliyor ve Hale’nin yanına gidiyor. Onunla birlikte şirkete gidiyorlar. İlker, yine kontrolsüz davranışlar sergileyip odayı yıkıp döküyor. Kendisine zarar veriyor. Bahar, kızını alıp eve getiriyor. Ertesi gün psikologun yanına gidip kızını tutamadığını söylüyor.

Ela, psikologa gitmeyi bırakıyor. Onlar çıktıktan sonra Harun, yıllar öncesinden tanıdığı psikologun yanına gidiyor. Aslında Harun, Ela’nın o psikolog ile görüşmeye başlamasını önceden kendisi ayarlamıştır. Ela’nın görüşme kayıtlarını bir adamıyla doktorun ofisinden aldırıyor.

Beril, Harun’un tüm planladığı şeyleri yaptığını ve bundan sonrası için onunla olmadığını söylüyor. Daha sonra polisler Beril’i göz altına alıyor. İsmail, Umut’u yanına çağırıp konuşuyor. Hale, oğlunun Ela ile birlikteliğini onaylayıp hemen İrem’in, sahte intiharını ifşa ediyor.

İlker, İrem’den boşanma kararı alıyor. İrem, İlker’in bir ayaklarına kapanmadığı kalıyor. Harun, kızını alıp eve getiriyor. İsmail, kendi kendisini bıçaklayıp suçu Umut’un üzerine atıyor. Hastaneye kaldırılan İsmail, kızını yanına çağırıp ailede tek ona güvendiğini, kontrolü kimseye vermemesini istiyor.

Hale, İsmail’e boşanma protokolünü imzalatıyor. Tehditle onun tüm mal varlığını İsmail’in elinden alıyor. Birce, Harun’u Hale’den kıskanmaya başlıyor. Harun, Cenk’i arayıp her şeyi bildiğini o gece orada olduğunu bildiğini söylüyor.

İlker, elini kolunu sallaya sallaya Ela’nın evine gidiyor. Herkes, bunca yaşanan şeyden sonra onun niye oraya geldiğine bir anlam veremiyor. İlker, cebindeki yüzüğü çıkarıp Ela’ya kendisiyle evlenmesini istediğini söylüyor.

Masumiyet 12. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Harun Çerçeveyi Genişletiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler