Ana SayfaDizilerMaraşlı 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı'yı Anlıyor Ama Geç Oluyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı’yı Anlıyor Ama Geç Oluyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Savaş, Necati’nin öz kardeşi olmadığını öğreniyor. Necati’de bunu öğreniyor. Ancak çok geç oluyor. Maraşlı, İlhan ile Aziz’i kurtarmak için gittiği yerde Savaş’ın tuzağına düşüp tutuklanıyor. Müebbet yiyen Maraşlı’yı Mahur görmeye geliyor. Mahur, Maraşlı’yı anlıyor ama geç oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Maraşlı’yı Anlıyor Ama Geç Oluyor!

Maraşlı 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Maraşlı, Mahur’a Necati’nin hain olduğunu, onu öldürmeye çalıştığını, hatta Zeliş’in o hale gelmesinde bile parmağının olduğunu söylüyor. Ama Mahur ona, inanmıyor. Hilal, Maraşlı’yı takip ettiriyor. Bunu fark eden Maraşlı, Hilal’i arayıp peşinden adamlarını çekmesini istiyor. Oda, istihbarattan böyle kolay ayrılamayacağını söylüyor.

MARAŞLI 18. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Maraşlı ona, bundan sonra tek başına olduğunu söyleyip telefonu kapatıyor. Savaş, İlhan ile Aziz’e Necati’nin kardeşi olduğunu birlikte hareket ettiklerini söylüyor. Aziz ona, Necati’nin öz oğlu olduğunu bunu, yaptığı DNA testiyle kanıtladığını söylüyor. Savaş, Necati’nin bunca yıl boş yere ailesine düşmanlık yaptığını anlayıp bu durum hoşuna gidiyor.

Maraşlı, Nevzat’la buluşup kafa dağıtıyor. Hilal, oraya gidip Maraşlı’yı geri döndürmek için konuşuyor. Ona Mahur’un neden bu kadar önemli olduğunu soruyor. Oda, Mahur’u çok sevdiğini söylüyor. Hilal, Maraşlı’nın işe dönmeyeceğine ikna oluyor ve ona, bir daha istese de kızını göremeyeceğini söylüyor.

Necati, perişan halde eve dönüyor ve vasiyetnamesini herkese açıklıyor. Maraşlı, Mahur’a nasıl bu işin içine girdiğini tek tek anlatıyor. Mahur, Maraşlı’yı kendi intikamı için kullandığı için affetmiyor. O sırada Mahur’a, babasının kiraladığı teknenin sahibi arıyor. Mahur, babası ve abisinin sağ olduğunu anlayıp Maraşlı’yla birlikte yola çıkıyor.

Necati, Savaş’ın yanına gidiyor. Savaş, onun kendi kardeşi olmadığını Azizi’in yıllar önce DNA testi yaptırdığını söylüyor. Necati ona, bunun doğru olamayacağını söylüyor. Savaş, Necati’yi öldürmek için silahını onun kafasına doğrultuyor. Tam tetiği çekeceği sırada Suat, onu bayıltıyor ve Necati’ye bir can borcu olduğunu söyleyip onu kurtarıyor.

Hilal, Maraşlı’nın gizli yerini evraklarla birlikte ateşe verdiriyor. Necati, Savaş’ın söylediklerinin doğru olduğunu söylüyor. Maraşlı Mahur’la birlikte, onun babası ile kardeşini bulmak için harekete geçiyor. Necati, Savaş’ı arayıp ailesine zarar vermemesi için yalvarıyor.

Maraş’ı bulan Necati, elindeki DNA testiyle babasıyla kardeşini kurtarmak için yola çıkıyor. Ona, kendisini kandırdıklarını söyleyip kendisine yardım etmesini istiyor. Maraşlı, Necati’ye güvenmesi de ona yardım ediyor. İçeri girdiğinde Savaş’ın tuzağına düşüyor.

Bayılan Maraşlı, kendisine geldiğinde elinde bıçakla bulunuyor. İlhan ile Aziz’in ise, öldüğü anlaşılıyor. Maraşlı, Aziz ile İlhan’ı öldürmek suçundan tutuklanıyor. Haberi televizyondan izleyen Mahur, sinir krizleri geçiriyor. Maraşlı, müebbet hapis cezası yiyor.

Mahur, Maraşlı’yı anlayıp onu ceza evinde görüşe gidiyor. Onun eline verdiği araba plakasıyla, her şeyi başlatanın Necati abisinin olduğunu anlıyor.

Maraşlı 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı Mahur’u Yalnız Bırakamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler