Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zafer Şehrazat'a Aşık Mı Oluyor?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zafer Şehrazat’a Aşık Mı Oluyor?

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 38. yeni bölümüyle 21 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Vahit, Şehrazat ile beş yıl aşk yaşadığını anlatır. Nihal, bambaşka biri olarak Manolya hanımın yanına gelir. Zafer, Şehrazat ile tanışıp onunla yemeğe çıkar. Sadi, uğradığı saldırıda birini Miço’ya benzetir. Ama onun Miço olduğuna inanmak istemez. Kırmızı Oda 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zafer, Şehrazat’a aşık mı oluyor?

Cuma Dizileri 2020

Zafer Şehrazat’a Aşık Mı Oluyor?

Kırmızı Oda 38. bölüm 1. fragmanında; Sadi, hapishanede yaşadığı günleri anlatıyor. Zafer, yeni biriyle tanıştığını isminin Şehrazat olduğunu söylüyor. Miço, çalıştığı kişinin Sadi’yi yok etmek istediğini anlayınca onunla çalışmak istemediğini söyleyip gidiyor. Sadi, kendisini görmek için Miço’nun geldiğini öğreniyor.

İşte Kırmızı Oda 38. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Kliniğe ilk önce Vahit bey gelir. Vahit bey, Şehrazat ile nasıl tanıştığını ve nasıl ayrıldığını anlatır. Sahnede Şehrazat adını kullanan Mitra, otelde bir dinleti yapar. Vahit, onu dinler dinlemez mest olur. Onu, daha önce ayrıldığı sevgilisine benzetir.

Vahit, otelden ayrılmadan önce Şehrazat ile annesini görüşmek ister. Onlarla görüştükten sonra Şehrazat’ın annesi düşüp bayılır. Hastaneye götürür ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılır. Vahit, onu iyileştirmek için İstanbul’un en iyi doktorlarına götürür. Ama kadın felçli kalır.

Vahit, Şehrazat’ı otelinde misafir eder. İkili arasında yakınlaşma olur ve beş yıl boyunca sevgili olurlar. Ama Vahit, bir gün Şehrazat’dan ayrılmaya karar verir ve otel odasını boşaltmasını ister. Şehrazat, oteli gözyaşları içinde terk eder. Manolya hanım, o anlatırken Şehrazat’ın Mitra olduğunu anlar.

Zafer, arkadaşlarıyla gittiği yemekte Şehrazat’ı kanun çalarken görür. Otelde gördüğünü hatırlayıp yanına gidip, onunla tanışır. Nihal, yıllar sonra ilk kez erkek kardeşinin yanına gider. Onunla yemeklere gidip vakit geçirir. Onun çalıştığı okuldaki çocukların ihtiyaçlarını alır. Manoyla, ondaki bu değişimi görüp çok mutlu olur.

Sadi, Manolya hanıma yaşadığı saldırıyı ve o saldırıda gördüğü kişiyi Miço’ya benzettiğini anlatır. O gördüğü kişinin Miço, olduğuna ihtimal vermez. Sadi, eline ilk kez silah aldığı günü anlatır. 17 yaşlarındayken Sadi, Hamdi’den izinsiz eline silah alır. Onun haberi olmadan peşlerinden gidip çatışmaya girer.

Tabi, herkes kaçar. Sadi’yi polisler tutuklar. Böylelikle Sadi, ilk kez 17 yaşındayken hapishaneyle tanışır. Şehrazat ile Zafer, birlikte yemeğe çıkar.

Kırmızı Oda 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miço Neden Sadi’nin Düşmanına Çalışıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler