Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miço Neden Sadi'nin Düşmanına Çalışıyor?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miço Neden Sadi’nin Düşmanına Çalışıyor?

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 37. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Vahit, Şehrazat ile beş yıl aşk yaşadığını anlatıyor. Nihal, bambaşka biri olarak Manolya hanımın yanına geliyor. Zafer, Şehrazat ile tanışıp onunla yemeğe çıkıyor. Sadi, uğradığı saldırıda birini Miço’ya benzetiyor. Ama onun Miço olduğuna inanmak istemiyor. Miço, neden Sadi’nin düşmanına çalışıyor?

Cuma Dizileri 2020

Miço Neden Sadi’nin Düşmanına Çalışıyor?

Kırmızı Oda 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kliniğe ilk önce Vahit bey geliyor. Vahit bey, Şehrazat ile nasıl tanıştığını ve nasıl ayrıldığını anlatıyor. Sahnede Şehrazat adını kullanan Mitra, otelde bir dinleti yapıyor. Vahit, onu dinler dinlemez mest oluyor. Onu, daha önce ayrıldığı sevgilisine benzetiyor.

KIRMIZI ODA 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Vahit, otelden ayrılmadan önce Şehrazat ile annesini görüşmek istiyor. Onlarla görüştükten sonra Şehrazat’ın annesi düşüp bayılıyor. Hastaneye götürülüyor ve beyin kanaması geçirdiği anlaşıyor. Vahit, onu iyileştirmek için İstanbul’un en iyi doktorlarına götürüyor. Ama kadın felçli kalıyor.

Vahit, Şehrazat’ı otelinde misafir ediyor. İkili arasında yakınlaşma oluyor ve beş yıl boyunca sevgili oluyorlar. Ama Vahit, bir gün Şehrazat’dan ayrılmaya karar veriyor ve otel odasını boşaltmasını istiyor. Şehrazat, oteli gözyaşları içinde terk ediyor. Manolya hanım, o anlatırken Şehrazat’ın Mitra olduğunu anlıyor.

Zafer, arkadaşlarıyla gittiği yemekte Şehrazat’ı kanun çalarken görüyor. Otelde gördüğünü hatırlayıp yanına gidip, onunla tanışıyor. Nihal, yıllar sonra ilk kez erkek kardeşinin yanına gidiyor. Onunla yemeklere gidip vakit geçiriyor. Onun çalıştığı okuldaki çocukların ihtiyaçlarını alıyor. Manoyla, ondaki bu değişimi görüp çok mutlu oluyor.

Sadi, Manolya hanıma yaşadığı saldırıyı ve o saldırıda gördüğü kişiyi Miço’ya benzettiğini anlatıyor. O gördüğü kişinin Miço, olduğuna ihtimal vermiyor. Sadi, eline ilk kez silah aldığı günü anlatıyor. 17 yaşlarındayken Sadi, Hamdi’den izinsiz eline silah alıyor. Onun haberi olmadan peşlerinden gidip çatışmaya giriyor.

Tabi, herkes kaçıyor. Sadi’yi polisler tutukluyor. Böylelikle Sadi, ilk kez 17 yaşındayken hapishaneyle tanışıyor. Şehrazat ile Zafer, birlikte yemeğe çıkıyor. Zafer, Şehrazat’ın daha önceden babasının sevgilisi olduğunu biliyor mu?

Kırmızı Oda 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miço Geri Mi Dönüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler