Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miço Geri Mi Dönüyor?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miço Geri Mi Dönüyor?

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 37. yeni bölümeyle 14 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Vahit, kendisini görmeye gelen Şehrazat’a bir mektup gönderir. Zafer, onu ağlarken görür. Sadi, Hamdi’nin kendisini işlerin başına geçirdiğini ve Azra’dan nasıl ayrıldığını anlatır. Nihal, Zafer’den boşanmak ister. Kırmızı Oda 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Miço, geri mi dönüyor?

Cuma Dizileri 2020

Miço Geri Mi Dönüyor?

Kırmızı Oda 37. bölüm 1. fragmanında; Vahit, doktor hanıma Şehrazat’ı anlatıyor. Nihal, seansa geliyor ve hala Zafer’i sevdiğini söylüyor. Zafer, Şehrazat ile tanışıyor. Sadi’nin önüne bir takım adamlar geçip ateş açıyor. Hala Miço’yu özleyen Sadi, onun geldiğini hissettiğini söylüyor.

İşte Kırmızı Oda 37. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Vahit’in Şehrazat diye hitap ettiği Mitra, onu görmeye şirkete gider. Ama o, Şehrazat’la görüşmez. Ona, bir mektup gönderip bir daha şirkete gelmemesini istediğini yazar. Büyük bir üzüntü içine giren Mitra’yı ağlarken Zafer görür. Ona yardım etmek ister.

Manolya hanıma ilk olarak Mitra gelir. Mitra, çocukluğunu anlatmadan yeni yaşadığı olayları anlatmaya vakti kalmaz. Annesiyle babasının arası bozulduktan sonra Mitra, annesi ve erkek kardeşiyle yalnız yaşamaya başlar.

Mitra, okuduğu masal kitaplarındaki gibi babasını bir kahraman olarak görüp hayal dünyasında yaşar. Taki babasını pazarda eşi ve çocuklarıyla görene kadar. Mitra, annesi ve erkek kardeşiyle başka ülkeye gitmeye karar verir.

Daha sonra kliniğe Zafer gelir. Manolya hanıma hayatında büyük değişiklikler olduğunu söyler. İlk olarak Nihal’in, kendisinden ayrılmak istediğini, daha sonra babasının yıllar sonra pişmanlığını dile getirdiğini anlatır.

Zafer, yıllar sonra ilk defa kendisiyle konuşmak istemesini yadırgamaz. Hatta mutlu olur. Onunla konuştuktan sonra Maria’nın hayalini yine görür. Maria ona, artık kendisini unutması gerektiğini söyler. Vahit ise, oğluyla oturup konuşur. Ona, sevdiği kadınla evlenmesine karşı çıktığı için büyük pişmanlık yaşadığını söyler.

Zafer, yıllar sonra tanışmadığı duygularla tanışır. Manolya hanımın önünde göz yaşlarına boğulur. Klinikten çıktıktan sonra, arkadaşlarıyla yıllar sonra ilk kez buluştuğu yemekte yine şirkette gördüğü Mitra ile karşılaşır. Onu kanun çalarken görür.

Sadi, Azra ile olan maceralarını anlatır. Azra, sürekli evden ve okuldan kaçan yaramaz bir çocuktur. Abisi de bunu bilir. Yine evden kaçıp abisini görmeye hastaneye gelir. Sadi ile yalnız kalınca ondan çocukların kaldığı yeri görmek ister. Oda, götürür.

Azra’yı kıramayan Sadi, onunla çalışmaya gider. Bunu öğrenen Hamdi, Azra’yı yatılı okula gönderir.

Kırmızı Oda 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nihal’in Kararı Zafer’i Değiştirecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler