Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nihal'in Kararı Zafer'i Değiştirecek Mi?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nihal’in Kararı Zafer’i Değiştirecek Mi?

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Vahit, kendisini görmeye gelen Şehrazat’a bir mektup gönderiyor. Zafer, onu ağlarken görüyor. Sadi, Hamdi’nin kendisini işlerin başına geçirdiğini ve Azra’dan nasıl ayrıldığını anlatıyor. Nihal’in kararı, Zafer’i değiştirecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Nihal’in Kararı Zafer’i Değiştirecek Mi?

Kırmızı Oda 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Vahit’in Şehrazat diye hitap ettiği Mitra, onu görmeye şirkete gidiyor. Ama o, Şehrazat’la görüşmüyor. Ona, bir mektup gönderip bir daha şirkete gelmemesini istediğini yazıyor. Büyük bir üzüntü içine giren Mitra’yı ağlarken Zafer görüyor. Ona yardım etmek istiyor.

KIRMIZI ODA 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Manolya hanıma ilk olarak Mitra geliyor. Mitra, çocukluğunu anlatmadan yeni yaşadığı olayları anlatmaya vakti kalmıyor. Annesiyle babasının arası bozulduktan sonra Mitra, annesi ve erkek kardeşiyle yalnız yaşamaya başlıyor.

Mitra, okuduğu masal kitaplarındaki gibi babasını bir kahraman olarak görüp hayal dünyasında yaşıyor. Taki babasını pazarda eşi ve çocuklarıyla görene kadar. Mitra, annesi ve erkek kardeşiyle başka ülkeye gitmeye karar veriyor.

Daha sonra kliniğe Zafer geliyor. Manolya hanıma hayatında büyük değişiklikler olduğunu söylüyor. İlk olarak Nihal’in, kendisinden ayrılmak istediğini, daha sonra babasının yıllar sonra pişmanlığını dile getirdiğini anlatıyor.

Zafer, yıllar sonra ilk defa kendisiyle konuşmak istemesini yadırgamıyor. Hatta mutlu oluyor. Onunla konuştuktan sonra Maria’nın hayalini yine görüyor. Maria ona, artık kendisini unutması gerektiğini söylüyor. Vahit ise, oğluyla oturup konuşuyor. Ona, sevdiği kadınla evlenmesine karşı çıktığı için büyük pişmanlık yaşadığını söylüyor.

Zafer, yıllar sonra tanışmadığı duygularla tanışıyor. Manolya hanımın önünde göz yaşlarına boğuluyor. Klinikten çıktıktan sonra, arkadaşlarıyla yıllar sonra ilk kez buluştuğu yemekte yine şirkette gördüğü Mitra ile karşılaşıyor. Onu kanun çalarken görüyor.

Sadi, Azra ile olan maceralarını anlatıyor. Azra, sürekli evden ve okuldan kaçan yaramaz bir çocuktur. Abisi de bunu biliyor. Yine evden kaçıp abisini görmeye hastaneye geliyor. Sadi ile yalnız kalınca ondan çocukların kaldığı yeri görmek istiyor. Oda, götürüyor.

Azra’yı kıramayan Sadi, onunla çalışmaya gidiyor. Bunu öğrenen Hamdi, Azra’yı yatılı okula gönderiyor.

Kırmızı Oda 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal Zafer’den Boşanmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler