Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal Zafer'den Boşanmak İstiyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal Zafer’den Boşanmak İstiyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 36. yeni bölümüyle 7 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Aşk acısı çektiğini söyleyen Mitra, doktor hanımdan yardım ister. Sadi, eşi Azra’yla nasıl tanıştığını anlatır. Vahit, kliniğe daha rahatlamış bir vaziyette gelir. Kırmızı Oda 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nihal, Zafer’den boşanmak istiyor.

Cuma Dizileri 2020

Nihal Zafer’den Boşanmak İstiyor!

Kırmızı Oda 36. bölüm 1. fragmanında; Nihal, Zafer’den boşanmaya karar veriyor. Zafer, onun boşanmak istemesiyle kendisini bir boşlukta hissediyor. Yine Maria’nın hayalini görüyor ve o Zafer’den, kendisini unutmasını istediğini söylüyor. Mitra, Vahit’in özür dolu ayrılık mektubunu alıyor. Zafer ile Mitra, klinikte karşılaşıyor.

İşte Kırmızı Oda 36. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor hanıma ilk olarak Mitra gelir. Mitra’nın şiir okur gibi konuşması doktor hanımı hayran bırakır. Aşk acısı çektiğini ve geceleri uyuyamadığını söyleyen Mitra, çocukluğunu anlatmaya başlar. Mitra’nın annesi konsoloslukta çalışırken İran’lı babasıyla tanışır.

Cavidan, Rıza’ya büyük bir aşkla bağlandıktan sonra onun evli ve üç çocuğu olduğunu öğrenir. Ama ondan kopamaz ve Mitra’ya hamile kalır. Cavihan, ikinci çocuğuna hamile kaldıktan sonra Rıza’nın bir cinayete karıştığını ilk karısından öğrenir ve onu kurtarmak için o gece kendisiyle birlikte olduğuna dair ifade verir.

Ama ikili o günden sonra eskisi gibi birbirlerine sevgiyle bakamaz. Mitra, annesi ve erkek kardeşiyle Berlin’e yerleşir. Orada diğer eğitimlerinin yanında müzik eğitimi de alır. Mitra, klinikten ayrılırken Vahit’i görür ve hemen başka bir odaya girip onun doktor hanımın yanına girmesini bekler.

Vahit, daha rahatlamış bir vaziyette gelir. Doktor hanıma, yıllar sonrada olsa onun sayesinde babasını anlatığını ve affettiğini söyler. Vahit, istemediği bir evlilik yapması için babasının kendisini zorladığını ve düğünden bir hafta sonra intihar ederek öldüğünü anlatır.

Babasının ölümü için annesinin kendisini suçladığını ve annesiyle o günden sonra anne oğul ilişkilerinin olmadığını söyler. Sadi, Miço’nun gitmesinden sonraki günlerini anlatır. Miço’nin gitmesinden sonra Sadi, derin bir yalnızlık hisseder. Hamdi, onun yalnızlık çektiğini anlayıp onunla yakından ilgilenir.

Sadi, Seda’yı özlüyor ve Hamdi’den yardım paketlerini kendi mahallesine dağıtılmasını ister. Oda kabul eder. Üvey annesine yardım paketini Sadi, kendi elleriyle verip Seda’yı görüp hasret giderir. Azra, Hamdi’nin tek kız kardeşi olduğunu ve onunla eşi olduğunu anlatır.

 Kırmızı Oda 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mitra Vahit’i Görünce Neden Kaçıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler