Ana SayfaDizilerHekimoğlu 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Kendisine Yeni Bir Ekip Oluşturuyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Kendisine Yeni Bir Ekip Oluşturuyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 48. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İpek, Ateş’in bir an evvel yeni bir ekip kurması için elinden geleni yapıyor. Ateş, inat edip kabul etmiyor. Vakayı tek başına çözüyor. Melis diye tedavi edilen hastanın Gül, olduğu anlaşılıyor. Hekimoğlu 49. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, kendisine yeni bir ekip oluşturuyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Kendisine Yeni Bir Ekip Oluşturuyor!

Hekimoğlu 49. bölüm 1. fragmanında; Ateş, Emre ile Memoli’nin geldiğini söylüyor. Ama kimse ona inanmıyor. Orhan’ın, Ateş’in bu davranışı karşısında kafası karışıyor. Ateş, iki kişiyi işe arıyor. Onlara, Bitlis ve Kırklareli isimlerini veriyor.

İşte Hekimoğlu 49. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 48. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bir bina çöküyor ve yüzü tanınmaz halde yaralılarla ölüler geliyor. Teşhislere göre Gül, ölüyor. Melis ise, yüzü tanınmaz halde de olsa yaşıyor. İpek, hastayı Ateş’e veriyor. Hastanın ateşi bir türlü düşmüyor. Ona tekrar bir ekip kurması için baskı yapıyor.

Ateş, inatla vakaları tek başına çözebileceğini söylüyor. İpek, Ateş’in hastanede çalışanlardan yardım isteyeceğini bildiği için hepsine uyarı yazısı gönderiyor. Ateş, bir yolunu bulup yinede kendisine yardım edecek birilerini buluyor. Melis’in durumu iyice kötüleşiyor.

Dosyasına göre, onun depresyon hapları kullandığı anlaşılıyor. Nişanlısı ise, onun ilaç kullanmadığını iddia ediyor. Ateş, Orhan’ı kandırıp kızın evine götürüyor. İkili evde araştırma yapıyor. Çıkarken polislere yakalanıyorlar. İkili, nezarete atılıyor. Ailesinin şikayet etmemesi üzerine serbest bırakılıyor.

Orhan, Ateş’in kendisini kandırıp hastanın evine götürdüğü için ondan intikam almak için onun en sevdiği gitarını saklıyor. Hastanın bir çok organında iç kanama başlıyor. Ateş, kızın rahmine bakınca onun kısa bir zaman önce kürtaj olduğunu ve sonrasında doğum kontrol hapı kullandığını anlıyor.

Kızın nişanlısı, böyle bir şey olmadığını söyleyince Ateş onu, nişanlısını iyi tanımamakla suçluyor. Ateş, Orhan’ın hastalarının yerini değiştiriyor. Onunla konuşurken aslında Melis’in Gül olabileceği aklına geliyor. Gül’ün dosyasına bakınca durum anlaşılıyor.

Melis zannedilen kızın Gül olduğu ortaya çıkıyor. Onun ise Gül zannedilip morgda olduğunu anlaşılıyor.

 Hekimoğlu 48. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Hastaya Tek Başına Tanı Koyuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler