Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben İle Esat Sevgili Oluyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben İle Esat Sevgili Oluyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naci’nin gönderdiği notu Hikmet, yutuyor. Aile hep birlikte Memduh’tan İnci’yi istemeye gidiyor. Han, İnci’yi yeni patronundan kıskanmaya başlıyor. Anıl, Gülben’i takip ediyor. Gülben ile Esat, sevgili oluyor.

Salı Dizileri 2020

Gülben İle Esat Sevgili Oluyor!

Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Naci’nin notu, Safiye’nin eline geçiyor. Ama Hikmet, notu alıp okuduktan sonra camdan dışarı atıyor. Safiye, o notun Naci’den geldiğini ve onun yardım istediğini anlıyor. Hemen Gülben’den, aşağı inip notu almasını istiyor.

MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hikmet, notu alıp ağzına atıp yutuyor. Akşam Hikmet, İnci’yi Memduh’tan istemeye gidiyor. Herkesinde gelmesini istiyor. Safiye, zor da olsa gidiyor. Han, İnci’nin radyo programını dinleyip patronundan karısını kıskanmaya başlıyor.

Esat, Gülben’i arayıp onu akşam yemeğine davet ediyor. Gülben, dışarı çıkmak için İnci’den yardım istiyor. İnci, şirket yemeğine Han’la birlikte gitmeye hazırlanıyor. Han’la konuşup, Safiye’ye Gülben’in de kendileriyle geleceğini söylüyor.

Gülben, Esat’la buluşuyor. Yemekte, yan masada Anıl’ı gören Gülben, Esat’a bir şey belli etmiyor. Esat, Gülben’le arkadaş olmak istediğini söylüyor. Gülben, çocukluğundan beri sevdiği Esat’ın kendisine karşı duygularının olmasına çok mutlu oluyor. Mutluluktan ağlamaya başlıyor.

Hikmet, evdeki çikolataları yiyor. Safiye, babasını mutfakta hareketsiz yattığını görüyor. Ne yapacağını bilemiyor ve hemen Memduh’tan yardım istiyor. Memduh, Hikmet’in iğnesini vuruyor. Neriman, gürültüleri duyup terastan aşağı inip abisini arıyor. Gülben, Esat’ın teklifini kabul edeceğini söyleyeceği sırada telefon geliyor.

Esat, Gülben’i eve bırakıyor ve ayrılmadan onu yanağından öpüyor. Gülben, heyecandan sıkışıyor. Altına yapmamak için elinden geleni yapıyor ve eve yetişmeyi başarıyor. Han, Naci’yi doktora götürmek için razı ediyor. Onu, postacı kılığına sokup evden dışarı çıkartmaya çalışırken babasına yakalanıyor.

Safiye, babasının Naci’yi gördüğünü söylemesiyle aşağı iniyor. Han, Naci’yi tekrar kazan dairesine saklıyor. Naci, içeriden klarnet çalmaya başlıyor. Safiye, müzik sesini duyup klarneti çalanın Naci olduğunu anlıyor.

Masumlar Apartmanı 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yi Buluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler