Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci'yi Buluyor Mu?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yi Buluyor Mu?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 32. yeni bölümüyle 4 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Gülben, Anıl’ın elinden kurtulur. Ancak, ondan kimseye bahsetmez. Han’ın elinden kurtulmak isteyen Naci, sefer tasına yazdığı notla yardım ister. Not, Safiye’nin eline geçer. İş görüşmesi için Anıl, Esat’ın yanına gider. Masumlar Apartmanı 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, Naci’yi buluyor mu?

Salı Dizileri 2020

Safiye Naci’yi Buluyor Mu?

Masumlar Apartmanı 32. bölü 1. fragmanında; Safiye, Memduh’tan İnci’yi istemek için onlarla gitmek zorunda kalıyor. Esat, Gülben’i öpüyor. Eğer hayal değilse. Safiye, merdivenlerden inerken Han, hemen Naci’iyi geri kazan dairesine sokuyor. Naci, Safiye’nin kendisini kurtarması için klarnet çalmaya başlıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 32. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Anıl, Gülben’e kafayı taktığı için onu terasa çıkartır. Gülben, onun elinden kurtulup eve gider. Ancak, Anıl’dan kimseye bahsetmez. Çünkü onun durumuna acır. Han, Gülben’i çok merak eder ve nereye kaybolduğunu sorar.

Safiye, Gülben’i hala Esat’a takıntılı aşık olmakla suçlar. Gülben, durumun öyle olmadığını, Esat’ın kendisiyle görüşmek istediğini söyler. Esat, kapıya gelip Han’dan Gülmen’i sorar. Han, onunla Gülben’i görüştürmez. Esat, Gülben’le gerçekten ilgilendiğini Han’a söyler.

Gülben, onların konuşmasını kapıdan dinler. Han Esat’a, Gülben’in çocuk gibi olduğunu, hala oyuncak bebeklerle oynadığını söyler. Esat, gittikten sonra Gülben, ne kadar bebeği varsa toplayıp apartman boşluğundan aşağı atar. Naci, iplerden kurtulur. Ancak, kriz gelince kazan dairesinden dışarı çıkamaz.

Han, Naci’yi iyileştirmek için ona tedavi uygulamaya çalışır. Ama o, bir an evvel oradan kurtulmak için elinden geleni yapar. Han’ın kendisini kazan dairesine kapattığını ve yardım istediğini yazan bir not yazıp sefer tasının içine koyar. Safiye, bulaşıkları yıkarken eline not geçer.

Hikmet, notu Safiye’nin elinden alıp okur. İnci, yeni işine başlar. Han onu, kendi eliyle iş yerine bırakır. Orada patronunun İnci’ye karşı samimi davranmasından rahatsız olur. Gülben, Neriman’ı okula bırakmaya çıktığında oyuncak bebeğinin üzerine yazılı bir not bulur. O notu Esat’ın yazdığını düşünüp onu arar.

Esat, o notu kendisinin yazmadığını söyleyince Gülben, notu yazanın Anıl olduğunu anlar. Anıl, Ali ismiyle Esat’ın yanında asistan olarak çalışmak için iş başvurusunda bulunur. Tehlikeli olmaya başladığını düşünen Anıl’ı doktoru hastaneye kapatmak için her yerde arar. O ise, Gülben’i görmek için onların karşısındaki otele yerleşip onu izler.

 Masumlar Apartmanı 32. Bölüm Fragmanı Yayında! Anıl Esat’a Zarar Mı Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler