Ana SayfaDizilerBaraj 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Yapıyor Yine Yapacağını!

İlgili Postlar

Baraj 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Yapıyor Yine Yapacağını!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 38. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zahra, Halil’i öldürenin Tarık olduğunu Nehir ile Nazım’a söylüyor. Tarık, Zahra’yı kandırmayı başarıyor. Zahra gidip, söylediklerinin doğru olmadığını söylüyor. Nazım, Bahar’ın Nehir’i, Tarık’la evlenmeye zorladığını anlıyor. Demir, Bahar’ı bıçaklıyor. Tarık, yine yapıyor yapacağını.

Salı Dizileri 2020

Tarık Yapıyor Yine Yapacağını!

Baraj 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nazım, Nehir’in elinde kendi dosyasını görüyor. Daha sonra Bahar onu arıyor ve Halil’in katilinin teslim olduğunu söylüyor. Zahra, elindeki videoyla Nehir’in evine gidiyor. Videoyu Nazım’da izliyor. Zahra gittikten sonra polisler geliyor.

BARAJ 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazım, polislere Halil’i öldürenin Tarık olduğunu söyleyip videodan bahsediyor. İfade için Zahra’yı arayan Nazım ona ulaşamıyor. Tarık, Zahra’yı zorla alıp götürüp bir eve kapatıyor. Daha sonra elinde çiçek ve yüzükle gelip ondan özür dileyip onsuz olamayacağını söylüyor. Zahra’yı Nehir’in evine gönderiyor ve anlattıklarının doğru olmadığını söylemesini istiyor.

Onlar konuşurken oraya Halit geliyor. Konuşmalardan kardeşinin katilinin Tarık oluğunu ve onun Zahra’yla ilişkisi olduğun duyup silahını çekiyor. Nazım, Halit’in elinden silahı almayı başarıyor. Nehir, Tarık’la boşanacağını Nazım’a söylüyor. Bunu duyan Bahar, Nehir’in yanına gidip anlaşmayı bozamayacağını söylüyor.

Daha sonra Tarık’ı arayıp onunla buluşuyor. Nazım, Bahar’ın Tarık’la konuşup buluşacağını duyuyor ve onu takip ediyor. Nehir’i tehdit edip evlenmeye zorladıklarını kulaklarıyla duyuyor. Bahar’a, ondan boşanacağını söyleyip Nehir’in yanına gidiyor. Nehir’e, her şeyi öğrendiğini söyleyen Nazım, onu bir daha bırakmayacağını söylüyor.

Bahar, Azra’ya tüm mal varlığının yarısını devir edeceğin söylüyor. Azra, Demir’i arayıp durumu ona anlatıyor. Bahar, onun konuşmalarını duyup kardeşi olmadığını anlıyor. Azra’nın üvey annesini bulup ondan kardeşinin iki yıl önce trafik kazasında öldüğünü öğreniyor.

Eve gelen Bahar, Demir’le Azra’yı tartışırken buluyor. Hemen, Nazım’ı arayıp eve gelmesini istiyor. Demir, mutfakta saklanan Bahar’ı görüyor ve bıçak alıp peşinden koşuyor. Onu bahçede yakalayıp bıçaklıyor. Tarık, o sırada Bahar’la konuşmaya evin önüne geliyor ve olanları görüyor.

Nazım, Bahar’ı kanlar içinde buluyor. Hemen ambulansı çağırıyor. Tarık ise, polisi çağırıp bir karı koca kavgasını gördüğünü söylüyor. Polisler geldiğinde Bahar’ın karnındaki bıçağı Nazım’ın tuttuğunu görüyor. Bahar’ı, onun bıçakladığını zannediyorlar.

Baraj 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar’ı Tarık Mı Bıçaklıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler