Ana SayfaDizilerBaraj 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar'ı Tarık Mı Bıçaklıyor?

İlgili Postlar

Baraj 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar’ı Tarık Mı Bıçaklıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 38. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazım, Nehir’in Bahar tarafından Tarık’la evlenmeye zorlandığını anlar. Zahra, Tarık ile ilgili anlattıklarının yalan olduğunu söyler. Ama onunla ilişkilerinin olduğunu da inkar etmez. Tüm konuşmaları duyan Halil, silahını çekip Zahra’nın üzerine yürür. Baraj 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bahar’ı, Tarık mı bıçaklıyor?

Salı Dizileri 2020

Bahar’ı Tarık Mı Bıçaklıyor?

Baraj 38. bölüm 2. fragmanında; Nazım, Tarık ile Bahar’ın tartışmalarını duyuyor. İkisinin Nehir’i evlenmeye zorladığını anlıyor. Tarık polisi arayıp, bir karı koca kavgasına şahit olduğunu söylüyor. Polisler geldiğinde Nazım, Bahar’ın karnındaki bıçağı tutarken görüyor.

İşte Baraj 38. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Nazım’ı vurduktan sonra Nehir’i de öldürmek ister. Ama polislerin geldiğini görünce oradan kaçar. Nazım, hastaneye kaldırılır. Bir böbreğini kaybeden Nazım’ın ikinci böbreği de tehlikeye girer. Doktor Nazım’a, böbrek nakli yapılması gerektiğini söyler.

Herkes, böbrek nakli yapmayı kabul eder. Ama sadece Bahar’ın, böbreği Nazım’a uyar. Bunu öğrenen Tarık, Nehir’le konuşur. Ona, eğer Nazım’a böbreğini verirse, Nehir’le onun mutlu mesut yaşayacağını söyler. Bahar’a, Nazım’a böbreğini vermesinin karşılığında Nehir’le kendisinin evlenmesini istemesini zor koşmasını ister.

Nehir’le konuşan Bahar, Nazım’a böbreğini vereceğini ancak onların evlendiğini görmeden ameliyata girmeyeceğini söyler. Nehir, Tarık’a gidip onunla hemen evlenmek istediğini söyler. Oda, haberi yokmuş gibi neden hemen evlenmek istediğini sorar. Oda, onu sevdiğini söyleyince Tarık, ikna olmuş gibi olur.

Bahar, Nehir ile Tarık’ın evlendiklerini duymadan böbrek naklini yapmaz. Evlendiklerini duyduktan sona böbreğini Nazım’a verir. Nazım, kendisine geldikten sonra Nehir’in Tarık’la evlendiğini öğrenir. Ama Nehir’in, bunu yapmasının altında ne olduğunu araştırır.

Zahra, Nehir ile Zerrin’in yanına gidip Tarık’ın, Halil’in katili olduğunu söyler. Onlar, elinde delil olmayınca ona inanmaz. Demir, Azra’nın Bahar’ın öz kardeşi olmadığını anlayıp onu tehdit eder. Azra, Bahar’la konuşup kardeşi olarak kendisine kimlik çıkartmasını ister.

Zahra, sakladığı görüntüleri çıkarıp Nehir ile Nazım’ın karşısına çıkar. Bu arada Bahar, durumu Tarık’tan öğrenip hemen bir adam tutup Halil’in katili oluğunu itiraf etmesini sağlar. Nazım’ı arayıp, Halil’in katilinin bulunduğunu söyler. Halil, izlediği görüntülerden sonra Bahar’ın sahte katil bulduğunu anlar.

Baraj 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir’in Masum Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler