Ana SayfaDizilerKağıt Ev 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin İle Cihan İnci'nin Cesediyle...

İlgili Postlar

Kağıt Ev 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin İle Cihan İnci’nin Cesediyle Kaza Geçiriyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kağıt Ev, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İnci’nin okul arkadaşları onun bulunması için seslerini duyurmaya çalışıyor. Azra, programında İnci’yi konu alıyor. Aylin, psikologdan cinayet işlemenin genetiksel olabileceğini öğreniyor. Cihan ile Aylin, İnci’nin cesediyle birlikte kaza geçiriyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Aylin İle Cihan İnci’nin Cesediyle Kaza Geçiriyor!

Kağıt Ev dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceren’in umursamaz tavırları Aylin ile Cihan’ı deli ediyor. Aylin, İnci’nin Mert’in kız arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra onu da korumaya çalışıyor. Mert’le konuşup kimseye, İnci’yle sevgili olduğunu söylememesini istiyor. Her fırsatta tüm başlarına gelenlerin sorumlusu olarak Cihan’ı tutuyor.

KAĞIT EV 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ev o kadar kalabalıkken, üstelik Gülsüm’de evlerinde kalmaya başlamışken Cihan, 24 saat içinde İnci’nin cesedini bahçeden nasıl çıkaracağını düşünüyor. İnci’nin arkadaşları internetten onun bulunması için bir kampanya düzenliyor. Seslerini tüm Türkiye’ye duyuruyor.

Böylesi reytingi kaçırmak istemeyen Azra, programında İnci’nin konusunu işlemek istiyor. Önce Bülent’le bir yemeğe çıkıp ona programından bahsediyor. Bülent, onaylıyor. Cihan, Azra’nın telefonlarına cevap vermiyor ve ondan kendisini bir daha aramamasını istiyor.

Aylin, psikologdan randevu alıp ona bir müvekkili hakkında konuşmak istediğini söylüyor. Psikologdan cinayet işlemenin genetiksel bir durum olabileceğini öğreniyor. Annesini öldürmek suçundan hapiste yatan babasını yıllar sonra görmeye gidiyor. Aylin, babasına annesini neden öldürdüğünü soruyor.

Oda, hakkettiğini söylüyor. Aynı, Ceren’in İnci’yi öldürdükten sonra söylediği gibi. Ceren’i okuldan alan Aylin, onun tavırlarına artık dayanamıyor. Onu uyarıyor. Ceren’de, arabadan inip doğruca Azra’nın yanına gidiyor. Ona, programa çıkmak istediğini söylüyor. Azra, programına Ceren’i çıkarıyor.

Cihan ile Aylin, her yerde Ceren’i ararken onun canlı yayına katılıp İnci, hakkında konuşacağını görüyor. Nefeslerini tutup, Ceren’i izliyorlar. Ceren, İnci hakkında güzel şeyler söyleyip göz yaşları içinde onun bulunmasını istediğini söylüyor. Cihan, kızını alıp eve getiriyor.

Daha sonra Aylin ile birlikte gece yarısı İnci’nin cesedini çıkarıp arabaya koyup yola çıkıyorlar. Ama yolda, hesapta olmayan bir kaza oluyor.

Kağıt Ev 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aylin Yıllar Sonra Babasıyla Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler