Ana SayfaDizilerKağıt Ev 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aylin Yıllar Sonra Babasıyla Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Kağıt Ev 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aylin Yıllar Sonra Babasıyla Yüzleşiyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kağıt Ev, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aylin, olanlardan Cihan’ı suçlamaya devam eder. Azra Cihan’a, kendisini kontrol altında tutmak istiyorsa, çok fazla yalnız bırakmamasını gerektiğini söyler. Ceren, canlı yayına çıkıp İnci hakkında konuşacağını söyler. Cihan ile Aylin, kızlarının ne anlatacağını korkarak izler. Kağıt Ev 3. bölüm ön izleme yayınlandı. Aylin, yıllar sonra babasıyla yüzleşiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Aylin Yıllar Sonra Babasıyla Yüzleşiyor!

Kağıt Ev 3. bölüm ön izlemesinde; Aylin, hapishanede olan babasını avukat kimliğiyle görmeye gidiyor. Ona annesini neden öldürdüğünü soruyor. Babası da, onun hak ettiğini söylüyor. Aynı Ceren’in İnci’yi öldürdükten sonra söylediği gibi.

İşte Kağıt Ev 3. bölüm ön izlemesi…

KAĞIT EV 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Cihan, İnci’nin cesedini koydukları depoyu temizler. Sabah, Gülsüm gelir ve Cihan’la birlikte emniyete giderler. Cihan, İnci’nin bulunması için Bülent’den yardım ister. Bülent, Cihan’ın İnci’yi yolda bıraktığını söylediği park ve civarındaki tüm kameralara baktırır. Ama, İnci’nin hiç bir görüntüsünü bulamaz.

Cihan, bunca şeyle uğraşırken Azra, sürekli ona mesajlar gönderip tekrar görüşmek istediğini yazar. Aylin, İnci’nin söylediklerine inanıp Cihan’la birbirlerine girer. Cihan’ın, İnci’yle bir ilişkisinin olabileceğini, kızının onun yüzünden cinayet işlediğini düşünür. Cemre, hayatına normal bir şekilde devam eder.

Onun rahatlığı Cihan ile Aylin’i korkutur. Siteye bir havuz yapılmak istenir. Cihan, İnci’nin gömüldüğü yere havuz yapılacağını ve onu oradan almak için sabaha kadar süreleri olduğunu öğrenince ne yapacağını bilemez. Mert, üzüntüden odasına kapanır. Aylin, onunla konuşunca İnci’nin Mert’in sevgilisi olduğunu öğrenir.

Gülsüm, eşiyle tartışıyor ve evi terk edip Cihan’lara gelir. Aylin’de, evinden ayrılan boşanmak üzere olan arkadaşını eve getirir. Durum böyle olunca Cihan, İnci’nin cesedini oradan nasıl çıkaracağını kara kara düşünmeye başlar. Aylin, İnci’nin Mert’in sevgilisi olduğunu öğrenince Cihan’ın yanına gidip ona tokat atar.

Kocasını oğlunun sevgilisiyle birlikte olmakla suçlar. Cihan, neye uğradığını anlayamadan sabaha kadar süreleri olduğunu sabah, İnci’yi gömdükleri yeri kazıp oraya havuz yapacaklarını söyler.

Kağıt Ev 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren Canlı Yayında İnci Hakkında…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler