Ana SayfaDizilerMaraşlı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı'nın Kabusu Gerçek Mi Oluyor?

İlgili Postlar

Maraşlı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı’nın Kabusu Gerçek Mi Oluyor?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maraşlı, 16. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Savaş, İlhan ile Aziz’i hapisten kaçırır. İlhan Savaş’a, Ömer’i babasının değil Necati abisinin öldürdüğünü söyler. Necati Maraşlı’ya, eğer Mahur’a bir şey söylerse, ona istihbaratçı olduğunu söyleyeceğini söyleyip tehdit eder. Maraşlı 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Maraşlı’nın kabusu gerçek mi oluyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı’nın Kabusu Gerçek Mi Oluyor?

Maraşlı 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Necati, nefretinden gözlerinin kör olduğunu söyleyip Maraşlı’ya tüfek veriyor. Eğer tetiği çekerse Nevzat’la Mahur’u öldüreceğini söylüyor. Necati, geceleri en sevdiği şeyin geyik avlamak olduğunu söylüyor. Mahur, Maraşlı’nın gözleri önünde vurulup yere düşüyor.

İşte Maraşlı 16. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1388925006177083393

MARAŞLI 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz ve ailesi, yurt dışına kaçmak üzereyken polis tarafından yakalanır. Uçaklarında kilolarca uyuşturucu bulunan aile, sorguya alınır. Kadınlar serbest bırakılır. Aziz ile İlhan, mahkemeye çıkarılır ve uyuşturucu kaçakçılığından hapse atılır.

Maraşlı, Necati’nin hain olduğunu anlayıp karşısına çıkar. Necati ona, Ömer’in oğlu olduğunu ve öz babasını kendi elleriyle öldürdüğünü itiraf eder. Daha sonra Maraşlı’yı iki yerinden bıçaklar. O sırada polisler eve gelir. Onlardan kurtulmak için hemen elindeki bıçakla kendisini yaralar.

Maraşlı, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Mahur, sorgu bittikten sonra Maraşlı’nın ağır yaralı ve komada olduğunu öğrenir. Hemen, hastaneye koşar. Necati, Mahur’a Maraşlı’nın kendisini saldırganlardan kurtardığı yalanını uydurur. Daha sonra Savaş’la buluşur ve Maraşlı’nın konuşmadan ölmesi için hastaneye birini gönderirler.

Hemşire kılığındaki kadın tam Maraşlı’ya zehirli enjektörü saplayacakken Maraşlı ona engel olur. Mahur ile Nevzat, Maraşlı’yı kadının elinden kurtarır. Mahur ile Nevzat, Maraşlı’yı hastaneden kaçırıp bir dağ evine giderler. Yolda, Necati Mahur’dan gittikleri yerin konumunu ister. Mahur, abisine konumu vermekten bir sakınca görmez.

Savaş ile Necati, hazırlık yapıp Maraşlı’nın bulunduğu eve baskın düzenler. Necati, Maraşlı’dan kurtulmak için Mahur’dan vazgeçer. Evde kimsenin sağ kalmamasını ister. Aziz ile İlhan, hapishanede bir takım adamlar tarafından rahatsız edilir. Adamlar ellerindeki bıçakla İlhan’a saldırır.

Aziz, araya girse de oğlunu kurtaramaz. Savaş ile Necati, Maraşlı’nın bulunduğu evi kurşun yağmuruna tutar. Daha sonra ise ateşe verir. Yanan evde Mahur, Maraşlı ve Necati kalırlar.

Maraşlı 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Necati Maraşlı’yı Susması İçin Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler