Ana SayfaDizilerKefaret 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakim Sude'nin Velayetini Kime Verecek?

İlgili Postlar

Kefaret 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakim Sude’nin Velayetini Kime Verecek?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sude’nin akrabası olduğunu söyleyen Selena, güçlü bir avukat tutup velayet davası açıyor. Arzu’yu gören Sude, Zeynep’e söylüyor. Emre ile Sinan, Arzu’yu almaya gidiyor. Ancak, Fulya’nın ihbarıyla ikili Arzu’ya birlikte tutuklanıyor. Kefaret 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hakim, Sude’nin velayetini kime verecek?

Pazar Dizileri 2020

Hakim Sude’nin Velayetini Kime Verecek?

Kefaret 25. bölüm fragmanında; Münevver, Sinan’ın yanına gidip hemen Kadir’den boşanmak istediğini söylüyor. Arzu, polisin elinden yine kurtuluyor. Onun serbest kalmasıyla Zeynep, Elif’i kaçırmasından korkuyor. Sude’nin velayeti için dava günü geliyor. Selena’nın avukatı, Zeynep’i Sabri’yi kandırmakla suçlanıyor. Hakim, kararını açıklıyor.

İşte Kefaret 25. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Münevver, Kadir’le ayrı evlerde yaşamak istiyor. Bu Kadir’in pek hoşuna gitmiyor. Selena, Sude’yi görmek için geliyor. Ayşe, sinir krizleri geçiriyor. Selena, Zeynep’i servet avcısı gibi lanse ediyor. Sinan, Selena’yla konuşuyor. Selena, elinde teyzesinin annesine yazdığı mektuptan bahsediyor.

Mektupta; teyzesinin çocuğu olmadığı için annesinden kendisini istediğini yazdığını söylüyor. Zeynep, bir terslik olduğunu anlıyor. Sabri, Selena’dan yaşça çok büyük olduğu için onun nasıl çocuğunun olmadığını yazdığına anlam veremiyor. Ayşe hanımın gizlediği bir sırrı mı var?

Ahmet, Arzu’yu depoya saklıyor. Evdeki hizmetçiye izin veriyor. Sinan ile Zeynep, evlenmeye karar veriyor. İkilinin nikahları kıyılıyor. Nikahtan sonra Zeynep ile Sinan, çocukları Ahmet’e bırakıp balayına çıkıyor. Arzu, Elif’i göreceği için heyecanlanıyor ve onun en sevdiği ekmeği ve kurabiyeleri yapıyor.

Elif, Arzu’nun yemeklerini hemen tanıyor. Bu durumda Ahmet, çocuklara bir sürü yalan uydurmak zorunda kalıyor. Arzu, Elif’i sevmek için gece yanına gidiyor. O uyurken onu seviyor. Sude, Arzu’yu görüyor. Zeynep ile Sinan, baş başa çok güzel bir hafta sonu geçiriyor.

Döndüklerinde Sude Zeynep’e, Ahmet’in evinde Arzu’yu gördüğünü söylüyor. Ahmet’in ceza yemesini istemeyen Sinan ile Emre, oradan gizlice Arzu’yu alıp emniyete götürmek istiyor. Yolda Fulya, Emre’yi arayıp Arzu’nun Ahmet’in evinde olduğunu anlıyor. Sinan ile Emre, Arzu’yla birlikte dışarı çıktıklarında polislerle karşılaşıyor.

Polisler, Arzu’yla birlikte Emre ile Sinan’ı da götürüyor. Alp, Zeynep’i arayıp gördüklerini ona anlatıyor.

Kefaret 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Arzu’yu Ahmet’in Sakladığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler