Ana SayfaDizilerKefaret 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Arzu'yu Ahmet'in Sakladığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kefaret 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Arzu’yu Ahmet’in Sakladığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 24. yeni bölümüyle 2 mayıs pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sude’nin, kuzeni olduğunu söyleyen kadın çıkıp gelir. Sinan, Sude’nin çok güzel bir hayatı olduğunu koruyucu ailesiyle mutlu olduğunu söyler. Zeynep ile Sinan, evlenmeye karar verir ve nikah masasına oturur. Kefaret 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Arzu’yu Ahmet’in sakladığını Sude’den öğreniyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Arzu’yu Ahmet’in Sakladığını Öğreniyor!

Kefaret 24. bölüm 2. fragmanında; Zeynep ile Sinan, baş başa balayına çıkıyor. Çocuklar Ahmet’in evine geliyor. Arzu, evde saklanıyor. Elif, Arzu’nun yaptığı ekmeği tanıyor. Sude, gece Arzu’nun Elif’in yanına geldiğini görüyor. Gördüklerini gidip Zeynep’e anlatıyor. Sinan, Arzu’yu Ahmet’in evinde yakalıyor.

İşte Kefaret 24. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 23. BÖLÜM ÖZETİ! 

Münevver, evinin satıldığını öğrendikten sonra toparlanamaz. Kadir, evi geri almak için gidip evi alan kadınla konuşup ikna etmeye çalışır. Ama kadın evini satmaya yanaşmaz. Motosikletli gizemli kadın, evi satın alan kadına musallat olur. Onu bıktırıp evi satmasını sağlamak için elinden geleni yapar.

Sinan ile Emre, motosikletli kişinin kim olduğunu merak etmeye başlar. Fulya, şüpheli hareketler yapar. Gizemli motosikletli yoksa Fulya mı? Zeynep, ertelenen düğünleri yapmak ister. Emre ile Fulya ve Münevver ile Kadir’e, güzel bir düğün organize eder. Çiftlerin nikahları kıyılır.

Kadir, nikahtan sonra Münevver’e evinin tapusunu verip sürpriz yapar. Sinan, evin karşılığında aldığı çeki Kadir’e verir. Zeynep ile Sinan, barıştıktan sonra ilk danslarını düğünde yapar. Ahmet, Arzu’yu görmeye gider ve onun odasında olmadığını görünce güvenlikçilerle kavgaya tutuşur.

Hastanenin güvenlik amiri, Arzu’yu gece dışarı çıkarmak şartıyla yapacağı sevkıyattan alacağı paranın yarısını ister. Arzu, yüzde otuzunu vereceğini söyleyip el sıkışır. Emre, Arzu’yu gece gören muhbirleri olduğunu Sinan’a söyler. Daha sonra Emre, sevkıyatı öğrenip baskın yapar.

Arzu’yu orada, an be an görüntüler. O görüntüleri Sinan’a izletip Arzu’nun firari olduğunu söyler. Zeynep, Arzu’nun Elif’i kaçırmasından korkar. Oradan kaçan Arzu, Ahmet’in kapısını çalıp ondan, kendisini saklamasını ister. Ahmet, Arzu’yu saklayacak mı? Yoksa polise ihbar mı edecek?

Kefaret 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan Sonunda Nikah Masasına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler