Ana SayfaDizilerKefaret 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan Sonunda Nikah Masasına...

İlgili Postlar

Kefaret 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan Sonunda Nikah Masasına Oturuyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sinan, Zeynep’le barışıyor. Arzu, geceleri hastaneden kaçıp sevkıyat düzenliyor. Emre, sevkıyata baskın düzenliyor. Gidecek yeri olmayan Arzu, Ahmet’e sığınıyor. Sude’nin, bir kuzeni olduğu ortaya çıkıyor. Kefaret 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Sinan, sonunda nikah masasına oturuyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep İle Sinan Sonunda Nikah Masasına Oturuyor!

Kefaret 24. bölüm 1. fragmanında; Sude’nin, kuzeni olduğunu söyleyen kadın çıkıp geliyor. Sinan, Sude’nin çok güzel bir hayatı olduğunu koruyucu ailesiyle mutlu olduğunu söylüyor. Zeynep ile Sinan, evlenmeye karar veriyor ve nikah masasına oturuyor. Meltem, Alp’le gerçek bir birliktelik yaşamak istiyor.

İşte Kefaret 24. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Münevver, evinin satıldığını öğrendikten sonra toparlanamıyor. Kadir, evi geri almak için gidip evi alan kadınla konuşup ikna etmeye çalışıyor. Ama kadın evini satmaya yanaşmıyor. Motosikletli gizemli kadın, evi satın alan kadına musallat oluyor. Onu bıktırıp evi satmasını sağlamak için elinden geleni yapıyor.

Sinan ile Emre, motosikletli kişinin kim olduğunu merak etmeye başlıyor. Fulya, şüpheli hareketler yapıyor. Gizemli motosikletli yoksa Fulya mı? Zeynep, ertelenen düğünleri yapmak istiyor. Emre ile Fulya ve Münevver ile Kadir’e, güzel bir düğün organize ediyor. Çiftlerin nikahları kıyılıyor.

Kadir, nikahtan sonra Münevver’e evinin tapusunu verip sürpriz yapıyor. Sinan, evin karşılığında aldığı çeki Kadir’e veriyor. Zeynep ile Sinan, barıştıktan sonra ilk danslarını düğünde yapıyor. Ahmet, Arzu’yu görmeye gidiyor ve onun odasında olmadığını görünce güvenlikçilerle kavgaya tutuşuyor.

Hastanenin güvenlik amiri, Arzu’yu gece dışarı çıkarmak şartıyla yapacağı sevkıyattan alacağı paranın yarısını istiyor. Arzu, yüzde otuzunu vereceğini söyleyip el sıkışıyor. Emre, Arzu’yu gece gören muhbirleri olduğunu Sinan’a söylüyor. Daha sonra Emre, sevkıyatı öğrenip baskın yapıyor.

Arzu’yu orada, an be an görüntülüyor. O görüntüleri Sinan’a izletip Arzu’nun firari olduğunu söylüyor. Zeynep, Arzu’nun Elif’i kaçırmasından korkuyor. Oradan kaçan Arzu, Ahmet’in kapısını çalıp ondan, kendisini saklamasını istiyor. Ahmet, Arzu’yu saklayacak mı? Yoksa polise ihbar mı edecek?

Kefaret 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arzu’nun Kaçması Zeynep’i Korkutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler