Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Emmi Ölmeden Yetişebilecek...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Emmi Ölmeden Yetişebilecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 34. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yasmin, hastaneye kaldırılır. Amca Cumali, Akın’a onun aklının yerinde olmadığını intihar etmiş olabileceğini söyler. Akın ise, buna inanmaz. Maskeli biri Emmi’yi kaçırır. Yamaç, onu bulup kapışır. Akın, Efsun’dan yardım ister. Dizinin yeni fragmanı yayınladı. Yamaç, Emmi ölmeden yetişebilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Emmi Ölmeden Yetişebilecek Mi?

Çukur 4. sezon 34. bölüm 2. fragmanında; Yamaç, Aliço’dan Emmi’nin kaçırıldığını öğrendikten sonra onu aramaya başlıyor. Amca Cumali, Emmi’nin yazdığı mektubu onun gözü önünde yakıp silahını ona doğrultuyor. Emmi ona, kendisinin ölse de ölmeyeceğini söylüyor. Amca Cumali, silahını ateşliyor. Yamaç, silah sesini duyuyor.

İşte Çukur 4. sezon 34. bölüm 2. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Karaca, Celasun’u öldürenin amca Cumali olduğunu öğrenir. Evdekiler, Masal’ı görmek için Cumali’nin evine gider. Sultan, Efsun’la ve Cumali’yle barışmak ister. Onların eve gelmesiyle Efsun, delirir. Sultan’ın karşısına çıkmak istemez.

Onlar, birbirleriyle orta yol bulup kavga ederken Karaca, amca Cumali’nin karşısına geçip silahını çeker. Amca Cumali, Karaca’yı boğarak öldürür. Yasmin, olanları görür. Amca Cumali, hemen Nedim’i çağırıp Karaca’nın eşyalarını yok edip onun gittiğini düşünmelerini ister.

Nedim’le birlikte gidip Karaca’yı gömerler. Akın, Kulkan’ın peşine düşer. Eve geldiğinde Yasmin’i kriz geçirirken bulur. Onun konuşmalarından bir şey anlamaz. Amca Cumali, Yasmin’in aldığı ilaçları öğrenip daha güçlülerini alıp ona zorla verir. Yamaç, evi terk etmek üzere olan Efsun’a, Kulkan’ı bulduğunu söyler.

Birlikte Kulkan’ın yerini bulup öldürmek için pusu kurarlar. Ancak Kulkan’ı, peçeli biri çıktığı yerden aşağı atar. Efsun, yanına düşen Kulkan’ın can çekişmesini izleyip çok mutlu olur. Yamaç, Kulkan’ın düştüğü yere çıkıp orada bir bilgisayar bulup onu alır.

Yamaç, Cumali amcasının kaybettiği adamları toplamak için silah tedarik eder. Bu durumu öğrenen Vartolu, pusu kurar ve silahları Aliço’nin evinde olduğunu öğrenir. Aliço’nun, yanına gidip onun çayına uyku ilacı koyup silahları alıp yerine oyuncak gitar koyar. Emmi’nin akıl başına gelir ve hatırladıklarını yazar.

Cumali’nin karşısına geçip, eğer iki gün içinde Çukur’u terk etmezse onu İdris’in neden öldürmek istediğini açıklayacağını söyler. Vartolu, silahları satıp iki çanta dolusu parayla amca Cumali’nin karşısına çıkar. Ona, çantanın birinin onun zararını karşılayacağını, diğer çantayı ise Çukur’a dağıtacağını söyler.

Yamaç’ın yanına geçen adamlara para dolu çantayı gösteren Vartolu, hepsini kendi tarafına çekmeyi başarır. Yamaç, bu yenilgiyi kendi öz kardeşinden almanın acısını yaşar.

 Çukur 4. Sezon 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amca Cumali Yasmin’i Öldürüyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler