Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 31. Bölüm Ön İzleme Yayında! Hikmet'in İsteği Safiye'yi Kızdırıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 31. Bölüm Ön İzleme Yayında! Hikmet’in İsteği Safiye’yi Kızdırıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 31. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naci, iplerinden kurtulup Han’ı boğazlayıp, kendisini oradan çıkartmasını ister. Esat Han’a, izni olursa Gülben’i mutlu etmek istediğini söyler. Gülben, o konuşmaları duyar ve Han’a kendisini vermesi için çığlık atar. Naci, Han’ın getirdiği pilavın içine, ‘yardım et’ yazıp koyar. Masumlar Apartmanı 31. bölüm ön izleme yayınlandı. Hikmet’in isteği, Safiye’yi kızdırıyor.

Salı Dizileri 2020

Hikmet’in İsteği Safiye’yi Kızdırıyor!

Masumlar Apartmanı 31. bölüm ön izlemesinde; Hikmet, kahvaltıda İnci’yi dedesinden istemeye gitmek istiyor. Ayrıca ona, yeni eşyalar alamadığı için üzüldüğünü dile getiriyor. Safiye, İnci’lerin evine gitmek istemiyor. Han, Neriman’ın okula tek başına gitmesine izin veriyor. Safiye, buna da karşı çıkıyor.

Masumlar Apartmanı 31. bölüm ön izleme…

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Esra, gözlerini açtığında başında Han ile İnci’yi görür. Onlara, kafasına birinin vurduğunu söyler. Kimse ona inanmaz. Ama Esra, bunu yapanın Han olduğunu düşünür. O gittikten sonra İnci’ye, kazan dairesinde birinin olduğunu onun, Esat olabileceğini söyler.

Esra, İnci ile kazan dairesine iner. Ama orada kimseyi bulamaz. Han, onları oradan çıkarttıktan sonra Naci’yi sakladığı yerden geri çıkarır. Onu tedavi olması için Amerika’ya göndermek ister. Naci ise, tedavi olmayı kabul etmez. Han, İnci ile Esra’yı alıp onları Esat’ın yanına götürür.

Esra, Esat’ı sağ salim karşısında görünce yanıldığını anlar. Esat, Esra’dan Gülben’in kendisini çok merak ettiğini öğrenir. Hemen Gülben’in yanına gidip onunla ertesi gün buluşmak için randevulaşır. Han, doktorun yanına gidiyor ve orada Anıl’la karşılaşır. Esra’nın kafasına vuranın Anıl olduğunu anlar.

Evdekilere, dışarı çıkmalarını söyler. Neriman’ı, kendisi okula götürüp getirir. Ege, Neriman’la konuşup onun kendisine gelmesini sağlar. Hikmet bey, eve bir piyano alır. Safiye, piyanoyu eve koymak istemez. Ortalığı birbirine katınca Han gelip, babasının istediğini yerine getirir.

Hikmet bey, piyano çalar. Safiye, duygulanıp ağlar. Han, onun hala Naci’yi unutamadığını anlayıp üzülür. Naci, ellerindeki ipi duvardaki çiviyle kesip iplerden kurtulur. Gülben, İnci’den yardım isteyip gizlice Esat’la buluşmak için dışarı çıkar.

Bayram, Han’ı arayıp Gülben’in dışarı çıktığını haber verir. Esat, Gülben’e karşı duygularını tam açıklamaya başlamışken Han, arar. Gülben’den, hemen eve dönmesini ister. Gülben, eve döner. Ama apartmanda Anıl’la karşılaşır.

Anıl, Gülben’i çatıya çıkarır. Ondan saçlarını açmasını ister. Ne yapacağını bilemeyen Gülben, o ne derse yapar.

Masumlar Apartmanı 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat Gülben’i Han’dan İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler