Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Emmi'nin Öldürülmesi Bardağı Taşırıyor!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Emmi’nin Öldürülmesi Bardağı Taşırıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 34. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yasmin, Amca Cumali’nin verdiği ilaçlarla zehirleniyor. Doktorlar ümidi Yasmin’den kesiyor. Akın, Efsun’dan yardım istiyor. Cumali, silahları geri alıyor. Nedim, silahları ve parası alınan adamı Vartolu’nun üzerine salıyor. Amca Cumali, Afganistan’a gitmiş gibi yapıp Emmi’ye tuzak kuruyor. Emmi’nin öldürülmesi bardağı taşırıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Emmi’nin Öldürülmesi Bardağı Taşırıyor!

Çukur 4. sezon 35. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yasmin, hastaneye kaldırılıyor. Doktor onun zehirlendiğini söylüyor. Amca Cumali, Akın’a Yasmin’in intihar etmiş olabileceğini, zaten aklının başında olmadığını söylüyor. Doktorlar, Yasmin’den ümidi kesiyor.

ÇUKUR 4. SEZON 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Amca Cumali ona kendi kanını veriyor. Akın, Efsun’a gidip, kendisine yaptığı şeyden ona da yapmasını istiyor. Efsun, Yasmin’in yanına girip ona elleriyle enerji yüklüyor. Yasmin, mücizevi bir şekilde hayata dönüyor. Kendisine geldikten sonra Yasmin, Akın’a eve gitmek istemediğini, amcanın bu sefer kendisini gerçekten öldüreceğini söylüyor.

Onun kendisine zorla ilaç verdiğini söylüyor. Akın, Yasmin’i alıp Cumali amcasının evine götürüyor. Cumali, Vartolu’nun silahları kime sattığını öğreniyor. Adamın yanına gidip kendisine ait olan silahları alıyor. Amca Cumali, bu arada bağlantılarını düzeltmek için Afganistan’a gideceğini söyleyip evden ayrılıyor.

Ama gitmiyor. Vartolu, onun gitmesiyle korkmaya başlıyor. Nedim, silahçının yanına gidip ona adamlarını veriyor ve gidip Vartolu’dan parasını almasını söylüyor. Adam kahveyi silah yağmuruna tutuyor. Daha sonra parasını vermezse onu öldüreceğini söylüyor. Vartolu, Yamaç’ın yanına gidip olanları anlatıyor.

Amca Cumali, Emmi’yi kaçırtmaya çalışıyor. Ama başaramıyor. İkinci denemesinde İdris’in arabasına binip evin önüne geliyor. Emmi, İdris’in kendisini almaya geldiğini düşünüp arabanın arkasından gidiyor. Amca Cumali, Emmi’nin mezarlığa gömdüğü mektubu eline alıp onun gözü önünde yakıyor.

Daha sonra ona silahını doğrultuyor. Emmi, kendisini öldürmesini, öldürse de ölmeyeceğini söylüyor. Amca Cumali, Emmi’yi iki yerinden vuruyor. Yamaç, evde Emmi’yi bulamayınca sokak sokak onu aramaya başlıyor. Silah sesi duyuyor ve oraya gittiğinde Emmi’yi yaralı bir şekilde buluyor. Emmi, son nefesini verirken ona Çukur’u emanet ediyor.

Çukur 4. Sezon 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Emmi Ölmeden Yetişebilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler