Ana SayfaDizilerYasak Elma 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cansu Kimleri Vuruyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cansu Kimleri Vuruyor?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 108. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Çağatay’ın kendisini terk etmemesi için hamilelik yalanı uyduruyor. Ama yalanı gerçek oluyor. Ender ile Kaya, görüşmeye başlıyor. Ama Ender, Kaya’ya güvenemiyor. Şahika Ömer’e, Merve’nin Cansu olduğunu ispatlıyor. Yıldız’ın hamile olduğunu duyan Cansu, gözünü karartıyor. Cansu, kimleri vuruyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Cansu Kimleri Vuruyor?

Yasak Elma 109. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hasan Ali, Yıldız’ın tabloyu Ender’le bir olup kendisine satmaya çalıştığını öğrenince ateş püskürüyor. Çağatay, babasına çok kızıyor. Onun evine gelip, karısına bağıramayacağını söylüyor. Hasan Ali, yaptığından pişman oluyor. Yıldız, Çağatay’ın kendisini savunmasına çok mutlu oluyor.

YASAK ELMA 108. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ancak Çağatay, artık Yıldız’ın yalanlarından bıktığı için valizini toplayıp otele gitmek istiyor. Yıldız, Çağatay evi terk etmesin diye hamile olduğu yalanını uyduruyor. Emir’le birlikte bir jinekoloğa gidip hamile bir kadına test yaptırıp o testi Çağatay’a gösteriyor. Yıldız’ın, hamileliğini duyan herkes çok mutlu oluyor.

Hasan Ali, davul zurnayla bahçede halay çekiyor. Bir kamyon kurbanlık alıp, torununun şerefine kesmek istiyor. Ancak, hayvan severler buna engel oluyor. Kaya ile Ender, bir araya gelip yemek yiyor. İkili, yakınlaşmaya başlıyor. Ender, bir türlü Kaya’ya güvenemiyor. Kendisinden intikamını alıp gideceğini düşünüyor.

Şahika, Ömer’i sık sık arayan Merve’nin fotoğrafını görüp onun Cansu olduğunu anlıyor. Ömer’le birlikte Cansu’ya bir oyun oynuyorlar. Cansu, Ömer’le yemeğe çıkıyor. Daha sonra Şahika oraya gelip Cansu’nun maskesini düşürüyor. Cansu, pansiyondan da dışarı atılıyor. Beş parasız kalan Cansu, şirkete gidiyor.

Oradan da kovuluyor. Ama Yıldız’ın hamile olduğunu öğreniyor. Yıldız, gerçekten hamile kalmak için doktora gidiyor. Doktor onun hamile olduğunu söyleyince sevinçten havalara uçuyor. Eline koz geçmişken Feride’den de intikamını alıyor.

Feride, Yıldız’ın hamilelik yalanı uydurduğunu Çağatay’a söyleyince oğluna karşı mahcup oluyor. Hasan Ali, dede olmasının şerefine evde bir parti düzenliyor. Cansu, çoğalttığı anahtarlarla içeri gidip silahını davetlilere doğrultuyor ve rastgele ateş etmeye başlıyor.

Yasak Elma 108. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cansu Herkesin Üzerine Kurşun Yağdırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler