Ana SayfaDizilerYasak Elma 108. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cansu Herkesin Üzerine Kurşun Yağdırıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 108. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cansu Herkesin Üzerine Kurşun Yağdırıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 108. yeni bölümüyle 26 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Şahika, abisini çağırıp Ender’in aklını karıştırmayı ve onun Hasan Ali’den uzaklaştırmayı başarır. Ömer, Şahika’dan hoşlanmaya başlar. Yıldız, art arda söylediği yalanlarla yine başı belaya girer. Ender ile Kaya, ne konuşmaya karar veriyor. Yasak Elma 108. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cansu, herkesin üzerine kurşun yağdırıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cansu Herkesin Üzerine Kurşun Yağdırıyor!

Yasak Elma 108. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Çağatay’ın ve ailesinin dikkatini dağıtmak için yalanlarına bir yenisini daha ekliyor. Hamile olduğu yalanını uyduruyor. Ender, Kaya’nın kendisine intikam için yaklaştığını, intikamını aldıktan sonra çekip gideceğini anlıyor. Cansu, elinde silahla partiyi basıyor ve etrafa ateş ediyor.

İşte Yasak Elma 108. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 107. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender, hiç ummadığı bir zamanda Kaya’yı karşısında görünce şok olur. Tamda, Hasan Ali’yle evlenip şirketin başına geçme planları yaparken onun gelmesi Ender’in psikolojisini alt üst eder. Şahika, abisini önce Ender’in evine gönderir.

Onunla karşılaşmasını sağlar. Ender’in Hasan Ali’yle, gövde gösterisi yapacağı daveti iptal etmesi için bir plan yapar. Yiğit’in, annesiyle babasını yan yana görmesi gereken bir görüşme ayarlar. Kaya da, kız kardeşine uyup onun dediklerini yapar. Ender ile Kaya, birlikte Yiğit’le canlı görüşme yapar.

Bu arada Şahika, Ender’in Hasan Ali’yle birlikte gitmesi gereken yemeğe kendisi gider. Kaya, her lafında Ender’le birlikte olamayacağından bahseder. Bu durum Ender’i, içten içe çok üzer. Ama belli etmemeye çalışır. Yıldız, kolyeyi almak için gittiği müzayede de yanlışlıkla bir resim satın alır.

Müzayedeye borçlanır. Hemen Ender’den yardım ister. Oda, resmi satmak için Hasan Ali’yle konuşur. Yıldız, kolyenin çalındığını söyler. Diana, hırsız durumuna düşer. Feride, durumu oğluna açıklar. Kolyeyi düşürdüklerini ve kuyumcunun kendisini arayıp kolyeyi aldığını ama, Yıldız’la annesinin ne yaptığını görmek için sustuğunu söyler.

Çağatay, Yıldız’ı affediyor. Ancak, kendisinden başka bir şey saklayıp saklamadığını yineler. Oda, olmadığını söyler. Hasan Ali, araştırınca resmin ucunun Yıldız’a dayandığını öğrenir. Eve gidip, Yıldız’ın yaptığı şeyi ortaya döker. Yıldız, yine Feride ve Çağatay’ın karşısında yalancı durumuna düşer.

Ender, Kaya’yla konuşmak için ofisine gider. O da, arkadan gelince Ender, onunla konuşmaktan vazgeçer. Sonra Ender, onunla konuşacağı şeyler olduğunu söyler. Kaya da, kendisininde onunla konuşacakları olduğunu söyler.

Yasak Elma 108. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender İle Kaya Ne Konuşacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler