Ana SayfaDizilerYasak Elma 108. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender İle Kaya Ne Konuşacak?

İlgili Postlar

Yasak Elma 108. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender İle Kaya Ne Konuşacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 107. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahika, abisini çağırıp Ender’in aklını karıştırmayı ve onun Hasan Ali’den uzaklaştırmayı başarıyor. Ömer, Şahika’dan hoşlanmaya başlıyor. Yıldız, art arda söylediği yalanlarla yine başı belaya giriyor. Ender ile Kaya, ne konuşacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Ender İle Kaya Ne Konuşacak?

Yasak Elma 108. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender, hiç ummadığı bir zamanda Kaya’yı karşısında görünce şok oluyor. Tamda, Hasan Ali’yle evlenip şirketin başına geçme planları yaparken onun gelmesi Ender’in psikolojisini alt üst ediyor. Şahika, abisini önce Ender’in evine gönderiyor.

YASAK ELMA 107. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onunla karşılaşmasını sağlıyor. Ender’in Hasan Ali’yle, gövde gösterisi yapacağı daveti iptal etmesi için bir plan yapıyor. Yiğit’in, annesiyle babasını yan yana görmesi gereken bir görüşme ayarlıyor. Kaya da, kız kardeşine uyup onun dediklerini yapıyor. Ender ile Kaya, birlikte Yiğit’le canlı görüşme yapıyor.

Bu arada Şahika, Ender’in Hasan Ali’yle birlikte gitmesi gereken yemeğe kendisi gidiyor. Kaya, her lafında Ender’le birlikte olamayacağından bahsediyor. Bu durum Ender’i, içten içe çok üzüyor. Ama belli etmemeye çalışıyor. Yıldız, kolyeyi almak için gittiği müzayede de yanlışlıkla bir resim satın alıyor.

Müzayedeye borçlanıyor. Hemen Ender’den yardım istiyor. Oda, resmi satmak için Hasan Ali’yle konuşuyor. Yıldız, kolyenin çalındığını söylüyor. Diana, hırsız durumuna düşüyor. Feride, durumu oğluna açıklıyor. Kolyeyi düşürdüklerini ve kuyumcunun kendisini arayıp kolyeyi aldığını ama, Yıldız’la annesinin ne yaptığını görmek için sustuğunu söylüyor.

Çağatay, Yıldız’ı affediyor. Ancak, kendisinden başka bir şey saklayıp saklamadığını yineliyor. Oda, olmadığını söylüyor. Hasan Ali, araştırınca resmin ucunun Yıldız’a dayandığını öğreniyor. Eve gidip, Yıldız’ın yaptığı şeyi ortaya döküyor. Yıldız, yine Feride ve Çağatay’ın karşısında yalancı durumuna düşüyor.

Ender, Kaya’yla konuşmak için ofisine gidiyor. O da, arkadan gelince Ender, onunla konuşmaktan vazgeçiyor. Sonra Ender, onunla konuşacağı şeyler olduğunu söylüyor. Kaya da, kendisininde onunla konuşacakları olduğunu söylüyor. Yoksa Ender, yine Şahika’nın oyununa mi gelecek?

Yasak Elma 107. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çırpındıkça Batıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler