Ana SayfaDizilerYasak Elma 107. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çırpındıkça Batıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 107. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çırpındıkça Batıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 107. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ender, Şahika’yla işbirliği yapmış gibi görünüp Hasan Ali ile beraber bir plan kurar. Boşanma davasında Şahika, Ender’in ifadesiyle Hasan Ali’den hiçbir şey alamaz. Ender, Hasan Ali’yle evlenip şirketin başına geçme hayalleri kurarken Kaya’yı karşısında bulur. Yasak Elma 107. bölüm 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Yıldız, çırpındıkça batıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Çırpındıkça Batıyor!

Yasak Elma 107. bölüm 1. fragmanında; Ender, Kaya’nın eski halinden eser olmadığını anlıyor. Yıldız, Feride’nin kendisine hediye ettiği kolyenin kayıp olduğunu söylemek zorunda kalıyor. Müzayededen aldığı tabloyu satmak için Ender’den yardım istiyor. Durumu Hasan Ali, öğreniyor. Yıldız’ın, yalanları başına dert oluyor.

İşte Yasak Elma 107. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 106. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika, Hasan Ali’nin Ender’le evleneceğini duyunca şok olur. Hemen, ondan önce Ender’le görüşmek ister. Aynı şekilde Hasan Ali’de, henüz bu durumdan haberi olmayan Ender’e durumu anlatmak için onu bekler.

Ender, durumu öğrendikten sonra ne Hasan Ali’yi bozar. Nede, Şahika’yı. Ender Şahika’ya, onunla sevgili ve evlenecekmiş gibi yapacağını ve beraber samimi fotoğraflar çektirip onun mahkemede büyük tazminat almasına yardımcı olacağını söyler. Tabi, bu tazminattan kendisinin payına düşeni de ister.

Şahika, Ender’in bu teklifini kabul edip hayatına devan eder. Yıldız, annesinin isteği üzerine ona takılarını takmasına izin verir. Oda, gidip Feride’nin annesinden kalma kolyesini takar ve gittiği restoranda düşürür.

Yıldız, durumu Feride hanıma anlatmak yerine yalanlar uydurmayı tercih eder. Kolye bulunuyor ve kuyumcu Feride’yi arar. Feride, onların ne yapacağını izlemek için Yıldız’a hediye ettiği kolyenin kuyumcunun eline geçtiğini söyler. Yıldız ise, o kolyenin kasada olduğunu söyler.

Kolyeyi kurtarayım derken Yıldız, büyük bir borcun içine girer. Hasan Ali, Ender’in isteği üzere birlikte yemeğe çıkar. Ender, kendisiyle Hasan Ali’yi samimi bir şekilde görüntülerini çektirir. Şahika, boşanma davası için görüntüleri de aldıktan sonra, avukatıyla Hasan Ali’nin tüm mal varlığının yarısını almayı ümit eder.

Mahkeme günü geldiğinde Ender, Hasan Ali ile ilişkisi olmadığına dair ifade verir. Hasan Ali, büyük bir zafer kazanır. Ender’e, söz verdiği gibi ne isterse vereceğini tekrar eder. O ise, Hasan Ali’yle evlenip tüm şirketin başına geçmek istediğini Caner’le konuşurken içeriye, Kaya girer.

Yasak Elma 107. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kaya Ender’le Barışmak İçin Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler