Ana SayfaDizilerMaraşlı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur İle Maraşlı Rolleri Değiştirirse!

İlgili Postlar

Maraşlı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur İle Maraşlı Rolleri Değiştirirse!

Atv’nin gözde dizilerinden Maraşlı, 14. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Necati, Maraşlı’yı tuzağına çeker. Maraşlı, karşısında Necati’yi görünce hainin o olduğundan emin olur. Onun yüzünden kızının neredeyse öleceğini söyleyip, Necati’ye silahını doğrultur. Necati, elindeki bıçağı Maraşlı’nın karnına saplayıp polisi arar. Maraşlı 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mahur ile Maraşlı, rolleri değiştirirse!

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur İle Maraşlı Rolleri Değiştirirse!

Maraşlı 14. bölüm 2. fragmanında; Mahur’un hayali mi bilinmez. Maraşlı, Mahur’un fotoğraflarına yorumlar yapıyor. Mahur, Maraşlı ile birlikte bir baskına gidiyor. Maraşlı Mahur’un, adamı alt etmesini beğeniyor.

İşte Maraşlı 14. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1383445909065715720

MARAŞLI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur, Maraşlı’nın döndüğünü abisinden duyar duymaz onun evine gider. Kapıyı ise, Hilal açar. Mahur, Hilal’in Maraşlı’nın eski karısını öğrendikten sonra dönüp gider. Hilal Maraşlı’ya, Mahur’la bir daha kızını görüştürmesini istemediğini söyler ve Zeliş’i alıp gider.

Maraşlı, kızıyla vedalaştıktan sonra Mahur’un yanına gider. Mahur, Maraşlı’ya sarılıp birlikte tehlikelerin olmadığı bir yere gitmeyi teklif eder. O ise, bunu yapamayacağını, halletmesi gereken işler olduğunu söyler. Behram, İlhan’ın kendilerini polise ihbar ettiğini Savaş’tan öğrenir.

Hemen İlhan’ı arayıp yanına gelmesini istediğini söyler. Oda, geleceğini söyler. Adamlarının kapıda olduğunu duyunca, Behram’ın kendisine bir şey yapacağını anlayan İlhan, hemen Maraşlı’yı arar. İlhan, Behram’ın adamlarının elinden ilk fırsatta kaçıp Maraşlı’yla buluşup oradan uzaklaşır.

Maraşlı, Berham’ın adamlarını alt eder. İlhan, eve gidip babasına her şeyi anlatmak zorunda kalır. Birde üzerine Behram, İlhan’ı arayıp eğer gelmezse kız kardeşini öldürmekle tehdit eder. Maraşlı, durumu öğrenip Mahur’un sergisine gider. Behram, Maraşlı’yı da arar.

Ona, bir saat içinde İlhan yanına gelmezse o sergiye yerleştirdiği bombayı patlatacağını söyler. Maraşlı, tüm davetlileri mutfağa zorla sokup, hemen arkadaşını arayıp uzun namluluyla bekleyen kişiyi bulmasını ister. Onları geriden izleyen kişi, kapıdan çıkmak isteyen bir kişiyi yaralar.

Maraşlı, içeride bomba ararken arkadaşından, canlı bomba olduğunu öğrenir. Polislerin gelmesiyle canlı bomba, ortaya çıkar. Maraşlı, onu hemen öldürür. Aziz, Maraşlı’yı arayıp İlhan’ın, Behram’a teslim olmaya gittiğini söyler.

Maraşlı, polislerin elinden kurtulup İlhan’ı kurtarmak için Mahur’u rehin alarak oradan ayrılır. İlhan, Behram’ın yanına gittiğinde Maraşlı’nın kız kardeşini kurtardığını boş yere ona teslim olduğunu öğrenir. Behram, İlhan’ın başına silahı dayar.

 Maraşlı 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Necati Maraşlı’yı Tuzağına Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler