Ana SayfaDizilerBaraj 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Nazım'ı Vuruyor!

İlgili Postlar

Baraj 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Nazım’ı Vuruyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 36. yeni bölümüyle 20 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Bahar, Nehir’in aklını çelmesi için Alihan’ı parayla tutar. Nehir, Alihan’ın karısının öldüğünü ve oğluyla tek başına kaldığı için ona acır. Alihan, Nehir’e para yardımı yapmak ister. Tarık, Alihan’ın bir dolandırıcı olduğunu Nehir’e ispatlar. Nehir’i teselli ederken Tarık, birden onu öper. Baraj, 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Demir, Nazım’ı vuruyor.

Salı Dizileri 2020

Demir Nazım’ı Vuruyor!

Baraj 36. bölüm 1. fragmanında; Mert, kendisini kaçıran Demir’i tanıyor. Demir, bu sefer fidye için Nehir’i kaçırıyor. Nazım, Nehir’in yerini bulup onu alıp gidiyor. Ancak Demir, fidyeyi aldığı halde Nazım’ı vuruyor. Nazım, kanlar içinde yerde yatarken Nehir, ne yapacağını bilemiyor.

İşte Baraj 36. bölüm 1. fragmanı…

BARAJ 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir, Alihan’la Bahar’ı karşılıklı restoranda otururken görür. Ama Bahar’ın, kıvırmasıyla Alihan’dan şüphelenmez. Nazım, sürekli Alihan’ın Nehir’in çevresinde olmasından rahatsız olur. Alihan’ın şirketine gidip onu, Nehir’in çevresinde görmek istemediğini söyler.

Zerrin, Nehir’in Alihan’a bir şans vermesini ister ve onu kahvaltıya davet eder. Nazım, onu kahvaltıda görünce yine çok bozulur. Alihan, Nazım’ın kendisini tehdit ettiğini Nehir’e söyler. Nehir, hemen Nazım’dan hesap sormak için yanına gider.

Onun döndüğünü gören Alihan, telefonla görüşmüş gibi yapar ve eğer bir hafta içinde bir milyon bulamazsa hapse gireceğini Nehir’e duyurur. Nehir, Alihan’ın hapse girmesiyle oğlunun yalnız kalacağını düşünüp ona, o parayı vermeyi teklif eder. Muhasebeden bu parayı ayarlamaları için talimat verir.

Tarık, hemen Alihan hakkında araştırma yapar. Onun bir dolandırıcı olduğunu, karısının da ölmediğini, Nehir’i kandırmak için öyle gösterdiğini anlar. Bu arada Nazım, Nehir’i depoya kapatanları bulmak için depoda çalışanların dosyasını bulur. Demir, Bahar’a şantaj yapıp ondan iki yüz elli bin lira alır.

Nazım’ın, kendisine ulaşacağını anlayıp, onun arabasından o dosyayı alır. Nazım’ın adamı dosyanın bir kopyasını aldığı için Demir’i dosyada görür. Eve gittiğinde Demir’i paralarla evden çıktığını görüş üzerine yürür. Demir, paraları alıp kaçar. Azra’da, ortadan kaybolur.

Nazım, Bahar’ın da işin içinde olduğunu, Nehir’in baştan beri haklı olduğunu anlayıp ondan özür dilemeye gider. Halit, Zahra’nın bir sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra ona aramaya başlar. Tesadüfen, Zahra’nın telefonundan Tarık’la ikisinin fotoğrafını görür. Tarık’ı, öldürmek için şirkete gider.

Zahra, Tarık’ı uyarmak için Nazım’la birlikte aynı onda Nehir’in odasına girer. Tarık, Nehir’i teselli ederken birden onu öper. O sırada Nazım ile Zahra, onları görür.

Baraj 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Yine Nehir Hakkında Yanıldığını Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler