Ana SayfaDizilerBaraj 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Yine Nehir Hakkında Yanıldığını Düşünüyor!

İlgili Postlar

Baraj 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Yine Nehir Hakkında Yanıldığını Düşünüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bahar, Nehir’in aklını çelmesi için Alihan’ı parayla tutuyor. Nehir, Alihan’ın karısının öldüğünü ve oğluyla tek başına kaldığı için ona acıyor. Alihan, Nehir’e para yardımı yapmak istiyor. Tarık, Alihan’ın bir dolandırıcı olduğunu Nehir’e ispatlıyor. Nehir’i teselli ederken Tarık, birden onu öpüyor. Nazım, yine Nehir hakkında yanıldığını düşünüyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Yine Nehir Hakkında Yanıldığını Düşünüyor!

Baraj dizisinin, 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Alihan’la Bahar’ı karşılıklı restoranda otururken görüyor. Ama Bahar’ın, kıvırmasıyla Alihan’dan şüphelenmiyor. Nazım, sürekli Alihan’ın Nehir’in çevresinde olmasından rahatsız oluyor. Alihan’ın şirketine gidip onu, Nehir’in çevresinde görmek istemediğini söylüyor.

BARAJ 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zerrin, Nehir’in Alihan’a bir şans vermesini istiyor ve onu kahvaltıya davet ediyor. Nazım, onu kahvaltıda görünce yine çok bozuluyor. Alihan, Nazım’ın kendisini tehdit ettiğini Nehir’e söylüyor. Nehir, hemen Nazım’dan hesap sormak için yanına gidiyor.

Onun döndüğünü gören Alihan, telefonla görüşmüş gibi yapıyor ve eğer bir hafta içinde bir milyon bulamazsa hapse gireceğini Nehir’e duyuruyor. Nehir, Alihan’ın hapse girmesiyle oğlunun yalnız kalacağını düşünüp ona, o parayı vermeyi teklif ediyor. Muhasebeden bu parayı ayarlamaları için talimat veriyor.

Tarık, hemen Alihan hakkında araştırma yapıyor. Onun bir dolandırıcı olduğunu, karısının da ölmediğini, Nehir’i kandırmak için öyle gösterdiğini anlıyor. Bu arada Nazım, Nehir’i depoya kapatanları bulmak için depoda çalışanların dosyasını buluyor. Demir, Bahar’a şantaj yapıp ondan iki yüz elli bin lira alıyor.

Nazım’ın, kendisine ulaşacağını anlayıp, onun arabasından o dosyayı alıyor. Nazım’ın adamı dosyanın bir kopyasını aldığı için Demir’i dosyada görüyor. Eve gittiğinde Demir’i paralarla evden çıktığını görüş üzerine yürüyor. Demir, paraları alıp kaçıyor. Azra’da, ortadan kayboluyor.

Nazım, Bahar’ın da işin içinde olduğunu, Nehir’in baştan beri haklı olduğunu anlayıp ondan özür dilemeye gidiyor. Halit, Zahra’nın bir sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra ona aramaya başlıyor. Tesadüfen, Zahra’nın telefonundan Tarık’la ikisinin fotoğrafını görüyor. Tarık’ı, öldürmek için şirkete gidiyor.

Zahra, Tarık’ı uyarmak için Nazım’la birlikte aynı onda Nehir’in odasına giriyor. Tarık, Nehir’i teselli ederken birden onu öpüyor. O sırada Nazım ile Zahra, onları görüyor.

 Baraj 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık’ın Başı Halit’le Derde Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler