Ana SayfaDizilerBaraj 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık'ın Başı Halit'le Derde Giriyor!

İlgili Postlar

Baraj 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık’ın Başı Halit’le Derde Giriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 35. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nehir, Alihan’ın gerçek yüzünü görür. Tarık, Nehir’e destek olur. Ona aşkını itiraf edip öperken Nazım, içeri girer. Nazım, Tarık ile Nehir’i öpüşürken görüyor. Baraj 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tarık’ın başı, Halit’le derde giriyor.

Salı Dizileri 2020

Tarık’ın Başı Halit’le Derde Giriyor!

Baraj 35. bölüm 2. fragmanında; Halit, Zahra’nın peşinden İstanbul’a geliyor. Zahra, onun kendisiyle yakınlaşmak istemesini kabul etmiyor ve onu sevmediğini, başkasını sevdiğini söyleyip nişanı atıyor. Halit, Tarık’ın karşısına çıkıp silahını ona doğrultuyor. İbrahim, Halit’i sakinleştirmek için kendisini paralıyor.

İşte Baraj 35. bölüm 2. fragmanı…

 

BARAJ 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir, Azra’nın telefonundaki mesajı Nazım’a göstermek için onun evine gider. Onun kendisini Bahar’la birlikte planlayıp o depoya kilitlediklerini ispat etmek ister. Ancak Azra, hemen bilgisayara girip mesajı siler. Nazım, bir mesaj göremeyince Nehir’e inanmaz.

Nehir, Nazım’ın kendisine inanmamasından sonra ondan uzaklaşır. Önemli bir toplantıya Nehir’in girmediğini öğrenen Nazım, Nehir’in peşine adamını takıar. Nazım, Nehir’in çevresinde Alihan isminde bir adam olduğunu öğrenir ve gözleriyle de görür. Nehir, Alihan’la pek ilgilenmez.

Sadece çocukları birlikte olmaktan mutlu olduğu için, onunla sinemaya gider. Nazım, Nehir’i Alihan konusunda uyarır. Ama Nehir, onu umursamaz. Halit, Zahra ile evlenmek için nikah günü almak istier. Zahra’nın yardımına İbrahim koşar. İşleri hızlandıracağını söyleyip nüfus müdürlüğüne gider.

Halit’e de, altı ay sonrasına gün verdiklerini söyler. Düğün için aile Zahra’yı köye götürmeye karar verir. Zahra, çeyizi gibi Meryem’in cesedini halının içinde köye taşır. Üçlü, zamanla yarışıp Halit ve annesinden önce köye varı. Meryem’in cesedini, merdivenden düşmüş gibi yapıp bırakır.

Halit ile annesi, eve girdiklerinde Meryem’in cesediyle karşılaşır. Hemen ertesi gün Meryem’i, defneder. Tarık, İbrahim ve Zahra, büyük bir yükün üzerilerinden kalkmasından sonra hemen İstanbul’a dönmek ister. Ama Halit, Zahra’yı bırakmak istemiyor. Zahra’nın, nikahsız yaşamak istemediğini söylemesiyle üçlü, oradan kaçar.

Alihan, Nehir’i arayıp onunla buluşmak ister. Oğlu için konuşacağını düşünen Nehir, Alihan’ın kendisine aşık olduğunu söylemesiyle hemen restorandı terk eder. Telefonunu unuttuğunu fark eden Nehir, restorana tekrar döndüğünde Bahar ile Alihan’ı karşılıklı otururken bulur. Demir, onları uzaktan izleyip olaya şahit olur.

 Baraj 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Tarık’la Nehir’i Öpüşürken Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler