Ana SayfaDizilerKefaret 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan'ın Bulduğu Fidye Parası Çalınıyor Mu?

İlgili Postlar

Kefaret 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan’ın Bulduğu Fidye Parası Çalınıyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Sinan’dan ayrılmaya karar veriyor. Münevver, Kadir’in evlenme teklifini kabul ediyor. Kadir’in oğlunun başının belada olduğunu öğrenen Sinan, tefecilere baskın yapıp ne kadar senet varsa yakıyor. Ama Zeynep’le Münevver kaçırılıyor. Kefaret 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sinan’ın bulduğu fidye parası, çalınıyor mu?

Pazar Dizileri 2020

Sinan’ın Bulduğu Fidye Parası Çalınıyor Mu?

Kefaret 22. bölüm 1. fragmanında; Sinan, tefeciyi hapse attırıyor. Ancak kızı Sinan’ın ablasıyla Zeynep’i kaçırıyor. Karşılığında, yaktığı senetlerin parasını istiyor. Sinan, fidye parası için evini satıyor. Fidye parasını motosikletle gelen biri alıp kaçıyor. Ahmet, Arzu’nun yanında birini görünce kıskançlıktan deliye dönüyor. Meltem, Alp’in himayesi altına giriyor.

İşte Kefaret 22. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Sinan’la konuşup onunla aynı yolda yürümek istemediğini söylüyor. Haftalarca kendisini aramadığı için onu affetmiyor. Sinan ise, ondan vazgeçmeyeceğini söylüyor. Elif, evden gizlice kaçıp Arzu annesiyle görüşmek istiyor. Sude, onun yalnız gitmesini istemiyor ve onunla birlikte evden kaçıyor.

Hapishaneye ulaşan Elif ile Sude’yi cezaevi müdürü yanına alıp onların karnını doyuruyor. Daha sonra onları dinliyor. Elif’i, Arzu’yla görüştürüyor. Arzu, onu gördüğü için çok mutlu oluyor. Ancak Elif, ona neden kendisini ailesine geri vermediğinin hesabını sorup onu konuşturmuyor bile.

Arzu, mahkemeye sevk edilirken içinde bulunduğu aracın önü kesiliyor ve bir mahkum kaçırılıyor. O ise, arabadan ayrılmıyor. Emre, onu düşünürken buluyor. Mahkeme, Arzu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığını anlamak için hastaneye sevk ediyor. Arzu, akıl hastanesinde tedaviye alınıyor.

Ahmet, onun numara yapıp yapmadığını anlamak için geriden onu izliyor. Münevver, Sinan’a Kadir’in başına gelenleri anlatıyor. Sinan, hemen o tefecileri bulup konuşuyor. Daha sonra Emre’yle birlikte bir operasyon düzenliyor. Emre’den önce Sinan oraya gidip, adamın elinde ne kadar senet varsa yakıyor.

Ama tefecinin kızı, Sinan’ın peşini bırakmıyor. Münevver ile Zeynep’in bulunduğu aracın önünü kesip ikisini rehin alıyor. Sinan’a da mesaj çekip, borcunu ödemesi karşılığında Zeynep’le ablasını alabileceğini yazıyor.

Kefaret 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Hayatı Yine Tehlikeye Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler