Ana SayfaDizilerKefaret 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep'in Hayatı Yine Tehlikeye Giriyor!

İlgili Postlar

Kefaret 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Hayatı Yine Tehlikeye Giriyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 21. yeni bölümüyle 11 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Sinan’ın haftalarca ortadan kaybolup kendisine haber vermemesinden dolayı onunla birlikte olmak istemez. Alp beyi çağırıp Sinan’ı, koruyucu babalıktan ferakat ettirir. Ahmet, Arzu’yla görüşmeye gidip ondan vazgeçemediğini söyler. Kefaret 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep’in hayatı yine tehlikeye giriyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep’in Hayatı Yine Tehlikeye Giriyor!

Kefaret 21. bölüm 2. fragmanında; Sinan, Zeynep’ten ayrılmak istemediğini söylüyor. Elif, Arzu’yu görmek için ceza evine gidiyor ve ondan hesap soruyor. Münevver Sinan’a, hayatlarının tehlikede olduğunu söylüyor. Münevver, Kadir’le evlenmeye karar veriyor. Zeynep’in arabasının önünü birileri kesiyor.

İşte Kefaret 21. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, hapishanede yaralandıktan sonra hastaneye kaldırılır. Ama orada da, Arzu’nun adamları onu rahatsız etmeye devam eder. Zeynep, onlardan korunmak için, kavga edip kendisini hücreye attırır. Sinan, Arzu’nun teklifini kabul edip onu hastaneden kaçırır. Onunla Zafer’i aramaya koyulur.

Arzu’nun derdi, Sinan’ın elinden kurtulmaktır. Ancak Sinan, onu yalnız bırakmaz. En sonunda Zafer’i bulup ona verip kendisi kaçar. Sinan, Zafer’i emniyete teslim edip işini kötüye kullandığı için istifa eder. Amiri onun istifasını duymamazlıktan gelir. Zeynep, Zafer’in ifadesi sayesinde hapisten kurtulur.

Zafer, Emre’ye Meltem’i kendisinin taksi durağına bıraktığını ve Arzu’yu kendisinin vurduğunu onun bildiğini söyler. Zeynep, kızlarıyla hasret giderdikten sonra Meltem’in odasına girip onu bir güzel dövüp evden kovar. Sinan, Arzu’nun başındaki yaraya koydurduğu takip cihazıyla onu saklandığı yerde eliyle koymuş gibi bulur.

Alp, Meltem’e ve çocuğuna bakacağını söyleyip onunla birlikte yaşamayı teklif eder. Ama Meltem, Ahmet’le birlikte olmak için çok emek verdiğini söyleyip önce onu ret eder. Ahmet’in ise aklı Arzu’da kalır. Onun tutuklandığını öğrenince kahrolur.

Arzu’yu alıp emniyete teslim eden Sinan, Zeynep’in yanına gelir. Zeynep Sinan’a, onun on beş gün boyunca ortadan kaybolduğunu, kendisinin onun ölmüş olabileceğini düşünüp kahrolduğunu söyleyip, böyle bir insanla aynı yolda yürüyemeyeceğini söyler. Sinan ise, Zeynep’in düşüncesi karşısında ne diyeceğini bilemez.

 Kefaret 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’dan Ayrılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler