Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Hamileliğini Sonlandırmak Mı İstiyor?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Hamileliğini Sonlandırmak Mı İstiyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 48. yeni bölümüyle 12 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Mavi, aldığı ses kaydı sayesinde Sancar’ı hapis yatmaktan kurtarır. Kavruk, eski sağlığına kavuşur. Sancar, Zehra ile Kavruk’u evlendirir. Elvan, hamile olduğundan şüphelenir. Sedat, Halise’yi iş birliği yapmaya ikna eder. Sefirin Kızı 48. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mavi, hamileliğini sonlandırmak mı istiyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Mavi Hamileliğini Sonlandırmak Mı İstiyor?

Sefirin Kızı 48. bölüm 1. fragmanında; Mavi, hamile olduğunu öğreniyor ve bebeği doğurup doğurmamak konusunda kararsız kalıyor. Sancar, Güven’le ortaklığını bitirmek istiyor. Halise, Mavi’nin hamile olduğunu Güven’le Sedat’a haber veriyor. Doktorun yanına giden Mavi, Sancar’ı arıyor. Sancar, koşarak hastaneye gidiyor.

İşte Sefirin Kızı 48. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, ağır yaralı olan Kavruk’u hastaneye yetiştirir. Ama orada, polislere yakalanıp nezarethaneye atılır. Sedat, yaptıkları kaza sonrasında kendisine gelip Mavi’yi, hastaneye yetiştirir. Sancar, Mavi’nin Sedat’la kaza yaptığını öğrenir. Ancak, nezarethanede ondan haber alamaz.

Kavruk’un ağır yaralı olduğunu öğrenen Zehra, hemen hastaneye gitmek ister. Ama Halise, ona engel olmaya çalışır. Yahya, araya girip Zehra’yla birlikte hastaneye gider. Oraya vardıklarında Kavruk’un durumunun kritik olduğunu öğrenirler. Sedat, Mavi’nin elinde ses kaydı olduğunu öğrenir.

Telefonunu kırıyor. Ama Mavi, Sedat’ın suçunu itiraf ettiği ses kaydını Sancar’ın avukatına gönderir. Bunu öğrenen Sedat, gelip ifade verir. İfadesinde, üzerinde bıçak olduğunu, tartışma sırasında yanlışlıkla bıçağı karnına kendisinin batırdığını itiraf eder. Sancar, onun ifadesinden sonra serbest kalır.

Hemen önce Kavruk’un yanına gider. Ona iyileşirse Zehra ile düğünlerini kendi elleriyle yapacağının sözünü verir. Kavruk’un kalbi durur. Ama doktorlar onu, hayata döndürmeyi başarır. Güven ile Sedat, Sancar’ın evinden kendileriyle iş birliği yapacak birini arar. Halise’yle konuşup anlaşmak ister.

Halise, önce bu teklifi kabul etmez. Ama sonra Sancar’ın kendisini dinlemeyip Zehra ile Kavruk’u evlendirmek istemesi ve ayrı evde yaşamaya karar vermesiyle fikri değişir. Yahya, Bora’dan Elvan’ı kıskanıp onun hakkında araştırma yapar. Bora’nın, iş yerinin sözleşmesinin bittiğini ve bir hafta sonra gideceğini öğrenir.

Elvan, Zehra ile Kavruk’un düğününe Bora ile gelir. Hamile olduğundan şüphelenen Elvan, Mavi’den yardım ister. Hamilelik testini alıp, testi yapmaya cesaret edemez. Mavi ona, düğünden sonra yapmasını tavsiye eder. Elvan, Yahya’dan Bora’nın gideceğini öğrenip yıkılır. Mavi, odasına kapanıp çıkmaz. Elinde, pozitif olan hamilelik testiyle donup kalır.

Sefirin Kızı 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hamile Olan Mavi Mi Elvan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler