Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hamile Olan Mavi Mi Elvan...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hamile Olan Mavi Mi Elvan Mı?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 47. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mavi, aldığı ses kaydı sayesinde Sancar’ı hapis yatmaktan kurtarıyor. Kavruk, eski sağlığına kavuşuyor. Sancar, Zehra ile Kavruk’u evlendiriyor. Elvan, hamile olduğundan şüpheleniyor. Sedat, Halise’yi iş birliği yapmaya ikna ediyor. Hamile olan Mavi mi? Elvan mı?

Pazartesi Dizileri 2020

Hamile Olan Mavi Mi Elvan Mı?

Sefirin Kızı 48. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sancar, ağır yaralı olan Kavruk’u hastaneye yetiştiriyor. Ama orada, polislere yakalanıp nezarethaneye atılıyor. Sedat, yaptıkları kaza sonrasında kendisine gelip Mavi’yi, hastaneye yetiştiriyor. Sancar, Mavi’nin Sedat’la kaza yaptığını öğreniyor. Ancak, nezarethanede ondan haber alamıyor.

SEFİRİN KIZI 47. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kavruk’un ağır yaralı olduğunu öğrenen Zehra, hemen hastaneye gitmek istiyor. Ama Halise, ona engel olmaya çalışıyor. Yahya, araya girip Zehra’yla birlikte hastaneye gidiyor. Oraya vardıklarında Kavruk’un durumunun kritik olduğunu öğreniyorlar. Sedat, Mavi’nin elinde ses kaydı olduğunu öğreniyor.

Telefonunu kırıyor. Ama Mavi, Sedat’ın suçunu itiraf ettiği ses kaydını Sancar’ın avukatına gönderiyor. Bunu öğrenen Sedat, gelip ifade veriyor. İfadesinde, üzerinde bıçak olduğunu, tartışma sırasında yanlışlıkla bıçağı karnına kendisinin batırdığını itiraf ediyor. Sancar, onun ifadesinden sonra serbest kalıyor.

Hemen önce Kavruk’un yanına gidiyor. Ona iyileşirse Zehra ile düğünlerini kendi elleriyle yapacağının sözünü veriyor. Kavruk’un kalbi duruyor. Ama doktorlar onu, hayata döndürmeyi başarıyor. Güven ile Sedat, Sancar’ın evinden kendileriyle iş birliği yapacak birini arıyor. Halise’yle konuşup anlaşmak istiyor.

Halise, önce bu teklifi kabul etmiyor. Ama sonra Sancar’ın kendisini dinlemeyip Zehra ile Kavruk’u evlendirmek istemesi ve ayrı evde yaşamaya karar vermesiyle fikri değişiyor. Yahya, Bora’dan Elvan’ı kıskanıp onun hakkında araştırma yapıyor. Bora’nın, iş yerinin sözleşmesinin bittiğini ve bir hafta sonra gideceğini öğreniyor.

Elvan, Zehra ile Kavruk’un düğününe Bora ile geliyor. Hamile olduğundan şüphelenen Elvan, Mavi’den yardım istiyor. Hamilelik testini alıp, testi yapmaya cesaret edemiyor. Mavi ona, düğünden sonra yapmasını tavsiye ediyor. Elvan, Yahya’dan Bora’nın gideceğini öğrenip yıkılıyor. Mavi, odasına kapanıp çıkmıyor. Elinde, pozitif olan hamilelik testiyle donup kalıyor.

Sefirin Kızı 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halise Sedat’la İş Birliği Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler