Ana SayfaDizilerBaraj 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Alihan'ı Bahar'ın Tuttuğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Baraj 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Alihan’ı Bahar’ın Tuttuğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 34. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azra’nın mesaj silinince Nehir, Nazım’a bir şey ispatlayamıyor. Nazım’ın, kendisine inanmadığını düşünen Nehir, ondan uzaklaşıyor. Alihan, Nehir’le yakınlık kurmaya çalışıyor. Nazım, Alihan’ın kim olduğunu araştırıp üç kağıtçı olduğunu anlıyor. Nehir, Alihan’ı Bahar’ın tuttuğunu anlıyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Alihan’ı Bahar’ın Tuttuğunu Anlıyor!

Baraj 35. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Azra’nın telefonundaki mesajı Nazım’a göstermek için onun evine gidiyor. Onun kendisini Bahar’la birlikte planlayıp o depoya kilitlediklerini ispat etmek istiyor. Ancak Azra, hemen bilgisayara girip mesajı siliyor. Nazım, bir mesaj göremeyince Nehir’e inanmıyor.

BARAJ 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir, Nazım’ın kendisine inanmamasından sonra ondan uzaklaşıyor. Önemli bir toplantıya Nehir’in girmediğini öğrenen Nazım, Nehir’in peşine adamını takıyor. Nazım, Nehir’in çevresinde Alihan isminde bir adam olduğunu öğreniyor ve gözleriyle de görüyor. Nehir, Alihan’la pek ilgilenmiyor.

Sadece çocukları birlikte olmaktan mutlu olduğu için, onunla sinemaya gidiyor. Nazım, Nehir’i Alihan konusunda uyarıyor. Ama Nehir, onu umursamıyor. Halit, Zahra ile evlenmek için nikah günü almak istiyor. Zahra’nın yardımına İbrahim koşuyor. İşleri hızlandıracağını söyleyip nüfus müdürlüğüne gidiyor.

Halit’e de, altı ay sonrasına gün verdiklerini söylüyor. Düğün için aile Zahra’yı köye götürmeye karar veriyor. Zahra, çeyizi gibi Meryem’in cesedini halının içinde köye taşıyor. Üçlü, zamanla yarışıp Halit ve annesinden önce köye varıyor. Meryem’in cesedini, merdivenden düşmüş gibi yapıp bırakıyor.

Halit ile annesi, eve girdiklerinde Meryem’in cesediyle karşılaşıyor. Hemen ertesi gün Meryem’i, defnediyor. Tarık, İbrahim ve Zahra, büyük bir yükün üzerilerinden kalkmasından sonra hemen İstanbul’a dönmek istiyor. Ama Halit, Zahra’yı bırakmak istemiyor. Zahra’nın, nikahsız yaşamak istemediğini söylemesiyle üçlü, oradan kaçıyor.

Alihan, Nehir’i arayıp onunla buluşmak istiyor. Oğlu için konuşacağını düşünen Nehir, Alihan’ın kendisine aşık olduğunu söylemesiyle hemen restorandı terk ediyor. Telefonunu unuttuğunu fark eden Nehir, restorana tekrar döndüğünde Bahar ile Alihan’ı karşılıklı otururken buluyor. Demir, onları uzaktan izleyip olaya şahit oluyor.

Baraj 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir’i Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler