Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Mahzende Birini Mı Saklıyor?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Mahzende Birini Mı Saklıyor?

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi, Masumlar Apartmanı 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Psikiyatri çıkışı İnci, Han’ın tavırları karşısında ona pek inanamıyor. Gülben, kendisini tuvalete kilitliyor. Esra, yatağında bir fare buluyor. Neriman, evden kurtulmak için Ege’yle kaçmak istiyor. Han, mahzende birini mi saklıyor?

Salı Dizileri 2020

Han Mahzende Birini Mı Saklıyor?

Masumlar Apartmanı 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Han, doktordan çıktıktan sonra İnci’yle yemeğe çıkıyor. İnci, Han’ın hiçbir şeyi umursamaz tavırları karşısında şaşırıp kalıyor. Eve döndüklerinde, ortalık karışmış bir vaziyette buluyorlar. Hikmet, Safiye’yi eski karısının eşyalarını suçlayıp yukarı daireyi talan ediyor.

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, artık altını ıslatmamak için kendisini banyoya kilitliyor. Yemek yemek için bile dışarı çıkmıyor. Hikmet, eski karısının kazağını bulmak için yukarı daireye çıkıp sidikli çarşafların olduğu aşağı indiriyor. Odasında onları dağıtıp eski eşinin kazağını arıyor. İnci eve girdiğinde, her yerden gelen çığlıklarla karşılaşıyor.

Safiye’nin kapattığı Neriman, kapısını açması için, Gülben, kendisini kapattığı banyodan babasının nasıl olduğunu öğrenmek için, Safiye ise, babasının odasına getirip boşalttığı çöp için bağırıyor. Han, kardeşlerini sakinleştirmeye çalışıyor. Safiye, babasının yıkanması gerektiğini söyleyince onu götürüp banyoda yıkıyor.

Safiye, babasının getirdiği çöpleri temizlerken. Naci’nin ona yazdıklarını buluyor. Ama, annesinin hayaliyle yine karşılaşıyor. O, Gülben’in de, Neriman’n da suçlusu onun olduğunu söylüyor. Gülben, altına yapmamak için kendisini hapis ettiği banyoda hayaller görüyor. Kendisine gelince dışarı çıkıyor.

Safiye, Gülben’i zorla da olsa çıkarmayı başarıyor. Esra, yatağında bir oyuncak fare buluyor. İnci, onu Han’ın yaptığını düşünürken aslında Gülben’in yaptığı ortaya çıkıyor. Bunun onu yaptığını bilen Safiye ve Han, susup kalıyor.

İnci, nefes almak için dedesinin yanına gidiyor. Dedesi ona, o evden kurtulması için elinden geleni yapıyor. Ama İnci, mücadele etmek etmek konusunda karar veriyor. Esra, İnci ile buluşup yatağında fare bulduğunu anlatıyor. Safiye, yine temizlikle uğraşırken Han, o mahzene gidip elinde birine yemek veriyor.

Masumlar Apartmanı 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Han Esra’yı Mahzene Mi Kapatıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler