Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Han Esra'yı Mahzene Mi Kapatıyor?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Han Esra’yı Mahzene Mi Kapatıyor?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 28. yeni bölümüyle 6 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Han, İnci’ye Esra’nın evine ölü fare bırakacağını söyler. Esra, yatağının içinde ölü fare bulur. Doktor Han’a, eşi giderse ne yapacağını sorar. Han da, onu saklayacağını söyler. Masumlar Apartmanı 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Han, Esra’yı mahzene mi kapatıyor?

Salı Dizileri 2020

Han Esra’yı Mahzene Mi Kapatıyor?

Masumlar Apartmanı 28. bölüm 2. fragmanında; Ege, Neriman’ın da onlara benzemesini engellemek istiyor. Han, İnci’ye doktorla konuştuklarını ona anlatıyor. Neriman’da, aklını yitirmeye başlıyor. Han, Esra’nın elini kolunu bağlayıp mahzene kilitliyor.

İşte Masumlar Apartmanı 28. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, Esat’ın geceyi Esra’nın evinde geçirdiğini öğrenince merdivende kriz geçirir. Altına kaçırıp olduğu yerden kalkamaz. Esat ona yardım etmek için çırpınır. Han, hemen durumu öğrenip onları uzaklaştırır ve Gülben’i eve götürür.

Safiye, trenin arkasından baka kalır. Tam ümidini kesmişken Naci’yi görür. Ona, Han’ın istediği için gittiğini öğrendiğini söyler. Naci, öyle bir şey olmadığını kızı için gideceğini söyler. Bunu duyan Safiye, büyük bir hayal kırıklığıyla eve geri döner. Naci, tekrar tren bileti alamaz ve otele geri döner.

Hasta olduğunu ve yakında öleceğini anlatan bir mektup yazıp Safiye’nin posta kutusuna atar. Safiye, onu görünce hayal gördüğünü zanneder. Hayal olmadığını anlayınca da onun mektubunu alıp yırtar. Gülben, tüm kıyafetlerini makasla kesip annesinin kıyafetlerini giymeye, onun gibi davranmaya başlar.

Neriman ile Ege, sevgili olur. Onları el ele gören Safiye ile Han, Ege’ye Neriman’dan uzak durmasını ister. Bu duruma en çok tepkiyi Gülben gösterir. Neriman’ın telefonunu alıp onu sofraya oturtmaz. Han ise, Esat’ı işten çıkartır. İnci, Gülben’in de ablası gibi davrandığını gördükten sonra korkmaya başlar.

Esat, Gülben’in yanına gelip ona karşı duygularını açıklar. Ama Gülben, onu ret eder. İnci, Esra’nın evine yunan heykelini koyanın Han olduğunu anlayıp, hemen psikolog dan randevu alır. Han, doktora gider.

Ona, çöp topladığını ve bunu yaparken rahatladığını, bu durumdan eşinin rahatsız olduğu için zorla oraya getirildiğini, onun da diğerleri gibi eşinin de kendisini terk edeceğini bildiğini söyleyip gülmeye başlar.

Masumlar Apartmanı 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İnci İçin Tehlikeli Olmaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler