Ana SayfaDizilerBaraj 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir'i Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

İlgili Postlar

Baraj 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir’i Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baraj, 34. yeni bölümüyle 6 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nazım, son anda içeri girip Nehir’i kurtarır. Demir, sürekli Azra’dan para ister. Veremeyince de eve girip hırsızlık yapar. Daha yetmedi Mert’i kaçırır. Zerrin, evdeki hainin Azra olduğunu anlar. Baraj 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazım Nehir’i hayal kırıklığına uğratıyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Nehir’i Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Baraj 34. bölüm 1. fragmanında; Nazım Nehir’e, o mesajın Bahar’ın bu işin içinde olmayacağını söylüyor. Nehir, Nazım’ın bu düşüncesi karşısında ona karşı tavrını alıyor. Yeni tanıştığı biriyle evde görüşüyor ve bunu Nazım’ın gözüne sokuyor. Nazım, o adamdan Nehir’i kıskanıp onunla görüşmesini istemiyor.

İşte Baraj 34. bölüm 1. fragmanı…

BARAJ 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Zerrin, arkadaşından yardım isteyip Nehir’in telefon sinyalinden en son nerede olduğunu öğrenir. Nazım’la birlikte o adrese gider. Binanın yandığını gören Nazım, içeri dalıp alevlerin arasından Nehir’i kurtarır. Nehir, hemen hastaneye kaldırılır.

Nazım, Nehir’in başından bir an olsun ayrılmaz. Bahar, bunu Azra’nın yaptığını öğrenip ona çok kızar. Ama Azra, kendisinin yaptığını anlayamayacakları için çok rahat davranır. Nazım, Nehir’e onu, çok sevdiğini söyler. Nehir, toparlandıktan sonra eve döner.

Nazım, otele gitmek isteyince Bahar, buna müsaade etmez ve kendisinin Nehir’in evinde kalacağını söyler. Oda, kabul eder. Azra’nın arkadaşı Demir, sürekli ondan para isteyip onu tehdit eder. Mecburen Azra, Bahar’dan para ister. Bahar, onun kredi kartı borcu olduğuna inanmaz.

Demir, istediği parayı alamayınca Azra’nın yanına gider. Azra, Bahar’ın verdiği parayı verir. Ancak o evi gezip kendisine gece kapıyı açmasını ister. Demir, gece gelip evdeki mücevherleri çalar. Daha sonra Mert’i de alıp kaçırır. Nehir, Mert’in yatağının üzerindeki notu bulunca sinir krizi geçirir.

Demir, Nehir’i arayıp bir milyon fidye ister. Nazım, evden birinin iş birlikçisi olduğunu anlayıp polise haber verdiğini kimseye söylemez. Paranın hazırlandığını gören Azra, hemen Demir’e mesaj gönderir. Zerrin, onun işin içinde olduğunu anlar. Nazım, Mert’i almaya giderken polise de haber verdiğini söyler.

Bahar, Azra’ya ağzından polise haber verildiğini kaçırır. Demir’e, takas yerine gittiğinde ancak Azra’dan haber gelir. O sırada Mert, kapıyı açıp babasına doğru koşar. Demir’de, parayı da alamadan oradan kaçar.

Zerrin, Azra’nın telefonunu ele geçirip Nehir’e verir. Nehir, elindeki telefonla Nazım’ın yanına gidip, kendisini depoya kapatanların Azra ile Bahar olduğunu söyler.

Baraj 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Kendisiyle Birlikte Bahar’ı Da Yakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler