Ana SayfaDizilerBaraj 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Kendisiyle Birlikte Bahar'ı Da Yakıyor!

İlgili Postlar

Baraj 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Kendisiyle Birlikte Bahar’ı Da Yakıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baraj, 33. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazım, son anda içeri girip Nehir’i kurtarıyor. Demir, sürekli Azra’dan para istiyor. Veremeyince de eve girip hırsızlık yapıyor. Daha yetmedi Mert’i kaçırıyor. Zerrin, evdeki hainin Azra olduğunu anlıyor. Azra, kendisiyle birlikte Bahar’ı da yakıyor.

Salı Dizileri 2020

Azra Kendisiyle Birlikte Bahar’ı Da Yakıyor!

Baraj 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zerrin, arkadaşından yardım isteyip Nehir’in telefon sinyalinden en son nerede olduğunu öğreniyor. Nazım’la birlikte o adrese gidiyor. Binanın yandığını gören Nazım, içeri dalıp alevlerin arasından Nehir’i kurtarıyor. Nehir, hemen hastaneye kaldırılıyor.

BARAJ 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazım, Nehir’in başından bir an olsun ayrılmıyor. Bahar, bunu Azra’nın yaptığını öğrenip ona çok kızıyor. Ama Azra, kendisinin yaptığını anlayamayacakları için çok rahat davranıyor. Nazım, Nehir’e onu, çok sevdiğini söylüyor. Nehir, toparlandıktan sonra eve dönüyor.

Nazım, otele gitmek isteyince Bahar, buna müsaade etmiyor ve kendisinin Nehir’in evinde kalacağını söylüyor. Oda, kabul ediyor. Azra’nın arkadaşı Demir, sürekli ondan para isteyip onu tehdit ediyor. Mecburen Azra, Bahar’dan para istiyor. Bahar, onun kredi kartı borcu olduğuna inanmıyor.

Demir, istediği parayı alamayınca Azra’nın yanına gidiyor. Azra, Bahar’ın verdiği parayı veriyor. Ancak o evi gezip kendisine gece kapıyı açmasını istiyor. Demir, gece gelip evdeki mücevherleri çalıyor. Daha sonra Mert’i de alıp kaçırıyor. Nehir, Mert’in yatağının üzerindeki notu bulunca sinir krizi geçiriyor.

Demir, Nehir’i arayıp bir milyon fidye istiyor. Nazım, evden birinin iş birlikçisi olduğunu anlayıp polise haber verdiğini kimseye söylemiyor. Paranın hazırlandığını gören Azra, hemen Demir’e mesaj gönderiyor. Zerrin, onun işin içinde olduğunu anlıyor. Nazım, Mert’i almaya giderken polise de haber verdiğini söylüyor.

Bahar, Azra’ya ağzından polise haber verildiğini kaçırıyor. Demir’e, takas yerine gittiğinde ancak Azra’dan haber geliyor. O sırada Mert, kapıyı açıp babasına doğru koşuyor. Demir’de, parayı da alamadan oradan kaçıyor.

Zerrin, Azra’nın telefonunu ele geçirip Nehir’e veriyor. Nehir, elindeki telefonla Nazım’ın yanına gidip, kendisini depoya kapatanların Azra ile Bahar olduğunu söylüyor.

Baraj 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mert Kaçırılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler