Ana SayfaDizilerHekimoğlu 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ve Ekibini Yine Zor Bir...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ve Ekibini Yine Zor Bir Karar Bekliyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 43. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Karar verme zorluğu çeken genç kadın hastaneye getiriliyor. Vücudunda enfeksiyon olduğu fark edilip Memoli’nin önerisiyle hastaya radyasyon veriliyor. Genç kadın hayatını kaybediyor. Memoli, onun ölümü için kendisini suçluyor. Hekimoğlu 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş ve ekibini, yine zor bir karar bekliyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Ve Ekibini Yine Zor Bir Karar Bekliyor!

Hekimoğlu 44. bölüm 1. fragmanında; Hastaneye ilik nakli olması gereken bir genç geliyor. Hastaya, kardeşinin iliği uyuyor. Ancak, onda oluşan enfeksiyon ilik naklinin gerçekleşmesine engel oluyor. Eli kolu bağlanan Ateş, bu durum karşısında ne yapacak?

İşte Hekimoğlu 44. bölüm 1. fragmanı….

HEKİMOĞLU 43. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Karar verme zorluğu çeken ve düşüp bayılan genç kadın hastaneye getiriliyor. Ateş ve ekibi, genç kadının neyi olduğunu anlamak için kolları sıvıyor. Yapılan tetkiklerin ardından Memoli, kadına radyasyon yüklemeleri gerektiğini öneriyor. Ateş, Memoli’nin bu önerisini kabul ediyor. Genç kadın daha da kötüleşiyor.

İpek Orhan’la, tiyatroya ve sergilere gidiyor. Bunu öğrenen Ateş, İpek’i Orhan’dan kıskanıyor. Hemen Orhan’ın eski eşini bulup onun hakkında bilgi ediniyor. Daha sonrasında Orhan’a iğneleyici laflar söylemeye başlıyor. İpek, Ateş’in ne yapmaya çalıştığından emin ona taviz vermeyip Orhan’la görüşmeye devam ediyor.

Enfeksiyon hastanın tüm vücudunu sarıyor. Radyasyon verdikleri için antibiyotik tedavisi de yapamayan Ateş ve ekibi, genç kadının ölmek üzere olduğunu anlıyor. Ateş Memoli’den durumu, hastaya anlatmasını istiyor. Memoli, büyük bir çöküntü yaşayarak durumu hastaya anlatıyor.

Genç kadın ne kadar ömrü olduğunu soruyor. Memoli’den 24 saatten az ömrü kaldığını öğrendikten sonra ona, hayatında pek tanımadığı dedesiyle ninesinden başka kimsesi olmadığını, kendisi öldükten sonra hayatında değişen pek bir şey olmayacağını söylüyor. Tüm ekip, genç kadının başını bekliyor.

Genç kadın Memoli’nin gözleri önünde hayatını kaybediyor. Memoli, annesinin hastalığının bir üst aşamaya girdiğini babasından öğrenmişti. Bu olaydan sonra annesini görmeye gidip ona sarılıp ağlıyor. Ateş, Orhan’ın eski eşinden köpeğini alıp Orhan’a getirip sürpriz yapıyor.

Hekimoğlu 43. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Memoli Yaptığı Hata İçin Kendisini Affetmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler