Ana SayfaDizilerKağıt Ev Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Yayın Günü Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Kağıt Ev Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Yayın Günü Belli Oldu Mu?

Star Tv’nin yeni dizisi Kağıt Ev, gerek oyuncu kadrosu gerek konusuyla büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği dizinin başrollerini, Nur Fettahoğlu ile Erdal Beşikçioğlu paylaşıyor. Kağıt Ev dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin yayın günü belli oldu mu?

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Kağıt Ev Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Kağıt Ev dizisinin beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cihan, eşi Aylin’i başka bir kadınla aldatıyor. Onun ölüsünü gömmek Cihan’la Aylin’e kalıyor. Çift, kadını öldürenin kızları olduğunu öğreniyor. Genç kız, o kadının babasının sevgilisi olduğunu ve onu kendisinin öldürdüğünü itiraf ediyor.

İşte Kağıt Ev 1. bölüm ilk fragmanı….

KAĞIT EV DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Can Nergis, Tuvana Türkay, Bülent Gültekin, Nejat Uygur, Tuğçe Aykut, Helin Kandemir ve Bulut Eker gibi usta oyuncular yer alıyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu, Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına’yı, canlandırıyor.

Nur Fettahoğlu ise, başarılı Avukat Aylin Fırtına’yı canlandırıyor. Daha önce Yasak Elma dizisinde rol alan Tuvana Türkay da dizinin kadrosunda yerini alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir’de Dilara yani Kibrit karakterine hayat veren Helin Kandemir’in de Kağıt Ev dizisinin kadrosuna dahil oldu.

KAĞIT EV DİZİSİNİN KONUSU!

Cihan ile Aylin, oğulları Mert, kızları Cemre ve Melisa ile mutlu bir şekilde yaşamaya devam ediyor. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmel devam ediyor. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın oluyor. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorunda kalıyorlar.

Star Tv’de yayınlanacak dizi Kağıt Ev, oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicinin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Ama Kağıt Ev dizisi, nisan ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

Dizinin hangi gün yayınlanacağı ise, büyük merak konusu oldu. Bir çok fenomen dizi arasında Kağıt Ev dizisi, hangi diziyle reyting yarışına girecek?

 Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu Kağıt Ev dizisinde buluştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler