Ana SayfaDizilerMert Baykal'ın Yönettiği Sıcak Kafa Dizisinin Çekimlerine Başlandı!

İlgili Postlar

Mert Baykal’ın Yönettiği Sıcak Kafa Dizisinin Çekimlerine Başlandı!

Netflix’in yeni dizisi Sıcak Kafa, Afşin Kum’un aynı adlı romanından diziye uyarlandı. Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren dizi, pek yakında izleyicileriyle buluşacak. Mert Baykal’ın yönettiği Sıcak Kafa dizisinin, çekimlerine başlandı. Dizinin yapımcılığını Timur Savcı üstleniyor. Merakla beklenen dizinin çekimlerine başlandı. Detaylar haberimizde…

Haluk Bilginer Kimdir ?

 Osman Sonant Kimdir?

Mert Baykal’ın Yönettiği Sıcak Kafa Dizisinin Çekimlerine Başlandı!

Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve ses yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir salgının konu alındığı, Mert Baykal’ın yaratıcılığında ekrana gelecek Netflix orijinal dizisinin çekimlerine İstanbul’da başlandı.

Büyük bir ilgi göreceği beklenen Sıcak Kafa dizisi, sekiz bölümden oluşuyor. Distopik macera türündeki dizinin yapımcılığını Timur Savcı üstleniyor.

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sıcak Kafa dizisinin oyuncu kadrosunda; Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Zerrin Sümer, Erdem Akakaçe, Şebnem Hassanisoughi, Hakan Gerçek, Cüneyt Uzunlar, Barış Yıldız, Furkan Kalabalık, Arda Anarat ve Haluk Bilginer gibi usta oyuncular yer alıyor.

DİZİNİN YAZARLARI!

Diziyi; Mert Baykal, Zafer Külünk, Gökhan Şeker ve Müjgan Ferhan Şensoy kaleme aldı.

DİZİNİN KONUSU!

Dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihne bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, gizemli bir şekilde bu hastalıktan etkilenmeyen tek kişi, eski bir dil bilimci olan Murat Siyavuş’tur. Acımasızlığıyla ünlü Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

Böylesi kaliteli bir dizinin çekimlerine başlandı. Ancak dizinin seyircisiyle buluşması önümüzdeki yılın ilk yarısında tüm dünyayla birlikte ülkemizde de aynı anda girmesi bekleniyor.

Netflix Hakkında:

Netflix, 190’dan fazla ülkede 204 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

Gonca Vuslateri Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler