Ana SayfaDizilerHekimoğlu 43. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Memoli Yaptığı Hata İçin Kendisini Affetmiyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 43. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Memoli Yaptığı Hata İçin Kendisini Affetmiyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Hekimoğlu, 43. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Durumu kritik olan genç kadın hasta için, ekip içinde tartışma çıkar. Hasta ölüm kalım savaşı verir. Memoli, hastaya 48 saat içinde böbrek nakli olması gerektiğini düşünürken Ateş, hastanın kalbinde sorun olduğunu düşünür. Hekimoğlu 43. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Memoli, yaptığı hata için kendisini affetmiyor.

Salı Dizileri 2020

Memoli Yaptığı Hata İçin Kendisini Affetmiyor!

Hekimoğlu 43. bölüm 3. fragmanında; Memoli, hastaya yanlış tedavi uyguladığını düşünüp çok üzülüyor. Hatalarıyla yüzleşen Memoli, annesinin yanına gidip ona sarılıyor. Ama annesi, onu yine tanımıyor.

İşte Hekimoğlu 43. bölüm 3. fragmanı…

 

HEKİMOĞLU 42. BÖLÜM ÖZETİ!

İpek ile Ateş, Amerika’ya bir konferans için beraber gider. Dönüşte uçakta bir Koreli adam sürekli kusmaya ve titremeye başlar. İpek, Ateş’ten dönmeleri gerektiğini söyler. Ama Ateş, kabul etmez. İpek’te de kusmaya başlar. Ateş, İpek’in vücudunda da kızarıklıklar olduğunu görür ve bulaşıcı bir hastalık olabileceğini düşünmeye başlar.

Uçakta aynı şikayeti olan hastalar çoğalır. Ateş, yolcuların yanlarında ne kadar ilaç varsa toplar. Hastanede, Ateş’in yerine Orhan bakar. Bir kadın yüzüne doktor gözetiminde olmayan dolgu yaptırmak ister ve bir kadınla buluşur. Kadın, tam işlem yapılacağı sırada bayılır.

Zeynep, Emre ve Memoli, kadının bayılma nedenini araştırmaya başlar. Zeynep ile Emre, kadının evinde, içinde inşaat silikonu bulunan bir enjektör bulur. Sibel, henüz işlemi yapmamış olsa da kadınla birlikte hastaneye gelir. Onun bu işlemi yapacağını anlayan Orhan, onunla konuşur. Sibel, ilk kez yapacağını ama bir daha yapmayacağını söyleyip Orhan’ı inandırır.

Emre, kadının evine gidip kedinin öldüğünü görür. Hemen Zeynep’i arayıp ameliyatı yapmamalarını söyler. Sorunun yan evdeki ilaçlamadan dolayı kaynaklandığı ortaya çıkar. Öte yandan Ateş, adamı tam ameliyat edeceği sırada bir şey dikkatini çeker. Hemen onun cüzdanını buldurur ve adamın aynı gün dalış yaptığını anlar.

Hasta vurgun yemiştir. İpek ile Ateş, İstanbul’a döner. Ateş, İpek’in kayıp olan telefonunu ona verir. İpek, onun kendisini gizlice çektiği fotoğrafları görünce çok mutlu olur.

Hekimoğlu 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Memoli İle Ateş Fikir Ayrılığına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler