Ana SayfaDizilerKefaret 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Sinan'ı Tuzağa Mı Düşürüyor!

İlgili Postlar

Kefaret 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Sinan’ı Tuzağa Mı Düşürüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Arzu’yu öldürmeye teşebbüs suçundan göz altına alınıyor. Sinan’ın, görevi bitip dönüyor. Zeynep’i kurtarmak için hemen işe koyuluyor. Onun masum olduğunu kanıtlamak Zafer’i bulmaya kalıyor. Kefaret 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Arzu, Sinan’ı tuzağına mı düşürüyor?

Pazar Dizileri 2020

Arzu Sinan’ı Tuzağa Mı Düşürüyor?

Kefaret 20. bölüm 1. fragmanında; Sinan, Zeynep’in hapiste can güvenliği olmadığı için Arzu’yu hastaneden kaçırıyor. Arzu, gittikleri yerde ona Zafer’i vereceğini söylüyor. Ancak, Arzu’nun adamları Sinan’ın onu almasına izin vermiyor. Sinan, Arzu’nun tuzağına düşüyor. Zeynep ise, hapiste ölümle yüz yüze geliyor.

İşte Kefaret 20. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Arzu’yu kasten öldürmeye teşebbüs suçundan gözaltına alınıyor. Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda suç Zeynep’in üstüne kalıyor. Arzu, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Doktor, riskli bir ameliyat olduğu için operasyonu yarıda bırakıyor. Ahmet, Arzu’nun ameliyatına giren doktor arkadaşıyla buluşuyor.

Ondan Arzu’nun durumunu öğreniyor ve onu kurtarmak için araştırma yapıyor. Arkadaşını arayıp ona Arzu’yu kurtarmak için bir operasyon öneriyor. Arzu, operasyonun operasyonu iyi geçiyor. Ahmet, o hastanede işe başlıyor. Zeynep, delil yetersizliği yüzünden hapse atılıyor.

Sinan’ın görevi bitiyor ve eve döndüğünde durumları öğrenip hemen, araştırma yapmaya başlıyor. Olay yerinde ikinci merminin çarptığı yeri buluyor. Ama, merminin oradan alındığını anlıyor. Meltem, istenmediği halde çiftlikte kalmaya devam ediyor. Ahmet, kızını alıp Meltem’den kurtulmak istiyor.

Ancak, bebek çok küçük olduğu için bir şey yapamıyor. Meltem, ifadesinde Zeynep’in aleyhine ifade veriyor. Zafer’i gördüğünden bahsetmiyor. Arzu, ameliyattan sonra verdiği ifadesinde kendisini vuranın Zeynep olduğunu söylüyor.

Ahmet ile doktoru, Arzu’nun henüz iyileşmediği için, ifadesinin ertelenmesini talep ediyor. Zeynep, hapishanede saldırıya uğruyor. Sinan ve Zeynep’in avukatı onun koğuşunu değiştirmek için talepte bulunuyor. Sinan, Arzu’nun yanına gidiyor.

Arzu ona, kendisinin hapiste yatabileceğini ama, Zeynep’in hapiste ne kadar yaşayacağını tahmin etmesini söyleyin onu tehdit ediyor. Ondan, kendisini hastaneden kaçırması karşılığında ona, Zafer’i vereceğini söylüyor.

Kefaret 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arzu Da Zeynep’in İsmini Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler