Ana SayfaDizilerArıza 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bergüzar'dan Beklenmeyen Hareket Geliyor!

İlgili Postlar

Arıza 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bergüzar’dan Beklenmeyen Hareket Geliyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Ariza, 28. yeni bölümüyle ekrana geldi. Ali Rıza, babasını yaralı bir şekilde eve getiriyor. Ama, hayatını kaybediyor. Rukiye, gerçekleri Ali Rıza’ya anlatıyor. Muzaffer Ali Rıza’ya, Bergüzar’ın onun annesi olmadığını sistemi ele geçirmek için böyle bir şey yaptığını söylüyor. Ali Rıza, Bergüzar’a durumu anlatıp bu oyunun içinde olmayacağını söylüyor. Bergüzar’dan beklenmeyen bir hareket geliyor.

Pazar Dizileri 2020

Bergüzar’dan Beklenmeyen Hareket Geliyor!

Arıza 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza, babasını yaralı bir şekilde buluyor. Onu vuranın Balaban olduğunu öğreniyor. Mehmet Emin, oğlundan kendisini eve götürmesini istiyor. Halide, ona ilk müdahalesini yapıyor. Durumu öğrenen Haşmet, Mehmet Emin’le ölmeden önce helalleşiyor.

ARIZA 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haşmet, Mehmet Emin’in ailesinin ölümüyle bir alakası olmadığını anlıyor. Murat, Haşmet’e nasıl bir çocukluk yaşadığını ve babası tarafından nasıl onun ailesini öldürmeye mecbur bıraktığını anlatıyor. Daha sonra, Haşmet’in adamlarını silahını aldığı gibi ondan özür dileyip kafasına sıkıp kendisini öldürüyor.

Haşmet, Murat’ın cesedini Burak’a bırakıyor. Ona abisini öldürmediğine dair görüntüleri de gönderiyor. Burak, abisinin cenazesini defin ettikten sonra Haşmet’den intikamını almak için yemin ediyor. Mehmet Emin, ölmeden önce Ali Rıza’ya bir defter veriyor. Orada her şeyi yazdığını söylüyor ve ölüyor.

Rukiye, Ali Rıza’ya onun gerçek annesi olmadığını, Mehmet Emin’in de gerçek babası olmadığını söylüyor. Ali Rıza, annesinin Bergüzar olduğunu öğreniyor. Gidip Muzaffer’le konuşuyor. Muzaffer, onun annesinin Bergüzar olmadığını ama, sistemi ele geçirmek için böyle bir oyun oynadığını anlatıyor.

Ali Rıza, Bergüzar’ın karşısına çıkıp onu aldattıklarını ve onun oğlu olmadığını, kendisinin bu oyunun içinde olmayacağını söylüyor. Çok az ömrü kalan Bergüzar, tüm servetini ve gücünü oğluna bırakmak isterken böyle bir oyuna geldiği için deliye dönüyor.

Ali Rıza, Balaban’ı bulup ondan babasının intikamını alıp onu öldürüyor. Bergüzar, Burak’ı yanına çağırıp ona, ölmek üzere olduğunu, tüm servetini ve gücünü ona bıraktığını söylüyor. Burak, neye uğradığını anlayamıyor ve Bergüzar’ın elini öpüp onun teklifini memnuniyetle kabul ediyor.

 Arıza 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Bergüzar’ın Annesi Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler