Ana SayfaDizilerİbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinden Ayrılıyor mu?

İlgili Postlar

İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinden Ayrılıyor mu?

İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir dizisine veda mı ediyor? Detaylar haberimizin devamında…

İbrahim Çelikkol Diziye Veda Ediyor

Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Hepileri’nin başrollerde oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 31 Mart Çarşamba ekrana gelecek olan 37. yeni bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanacak.

Doğduğun Ev Kaderindir’in başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un diziden ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti. İbrahim Çelikkol’un canlandırığı Mehdi’ye ne olacağı ise dizinin yeni bölüm fragmanında ortaya çıktı.

Diziye veda edecek olan İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakteri yeni bölümde vurularak öldürülecek.

Son Bölümde Yaşananlar

Mehdi, Zeynep ve Barış’ın evlerininde kurşun yağmuruna tutulduğunu öğrenir. Büyük üzüntü içerisinde gidip onlara ne kadar üzgün olduğunu dile getirip onları Barış’a emanet eder. Ali Rıza, eski dostu Sadi’den yardım ister.

Sadi, Ali Rıza ve ailesini yardım etmek için geliyor. Mehdi, kız kardeşine veda edip gidiyor. Silahlı saldırı oluyor. Mehdi, Zeynep’i korumaya çalışırken iki yerinden vurulup yere yığılıyor.

Benal, bebeği bırakıp gittikten sonra Mehdi, gelip kızını alıp gider. Zeynep ile Barış, taksi durağından Benal’in Düzce’ye arkadaşının yanına gittiğini öğrenir. İkili gidip Benal’i bulur. Ama Benal, onlarla görüşmek istemez.

Zeynep ile Barış, o geceyi otel odasında geçirir. Ertesi gün Benal’le konuşup onu dönmeye ikna eder. Cemile, Mehdi’nin kızını aldığını duyduktan sonra onun yanına gider. Nuh, yeni bir ev tutar ve Cemile’ye ister Mehdi’yle kalmasını isterse, kendisiyle gelmesini ama, orada kalmayacağını söyler.

Cengiz’in adamı onun yanına gidip, Mehdi’yi şikayet eder. Mehdi, han esnaflarından Cengiz’in kendilerinden gelirlerinin yüzde yetmiş haraç aldığını öğrenir. Bunu öğrendikten sonra bu işlerin kendisine göre olmadığını anlar ve Cengiz’le görüşmeye gider. Ona, işi bırakmak istediğini söyler.

Cengiz, ona verdiği beş yüz bin liranın, bir milyon olduğunu hemen getirmezse onu öldürmeyeceğini, onu sevenleri öldüreceğini söyler. Mehdi, ne yapacağını bilemez halde hemen eve gelip Cemile ile Han’la birlikte oradan ayrılır. Mütevazi bir ev kiralayıp oraya yerleşirler.

Cengiz’in adamları oraya da gelir ve Mehdi’ye uyarıda bulunurlar. Ali Rıza, Sultan’a evlenme teklif eder. Sultan, onunla evlenmeyi kabul etmek ister. Ancak, utanıp bu durumu kimseye anlatamaz. Zeynep, Benal’i eve getirir. Daha sonra aynı anda, Barış’ın ve Zeynep’in evi kurşun yağmuruna tutulur.

Doğduğun Ev Kaderindir 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Sadi’den Yardım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler