Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fekeli Hayatını Mı Kaybediyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fekeli Hayatını Mı Kaybediyor?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 90. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir, kendisini kaçıranın Fikret olduğunu görür. Züleyha, rüyasında Yılmaz’ın kendisini Demir’e emanet ettiğini görür. Aldığı haberle Fekeli, yığılıp kalıyor. Fekeli, hayatını mı kaybediyor?

Perşembe Dizileri 2020

Fekeli Hayatını Mı Kaybediyor?

Bir Zamanlar Çukurova 90. bölüm 2. fragmanında; Fikret, Demir’den sadece babasının haysiyetsiz bir adam olduğunu kabul etmesini istiyor. Demir ile Fikret, saatlerce birbirleriyle boğuşuyor. Fekeli, duyduğu haberle yere yığılıp hastaneye kaldırılıyor. Bu olanlara da Fekeli’nin kalbi dayanabilecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 90. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1376955775910883333

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 89. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevda, Demir’i Ümit’in evinin önünde yakalayıp ona, bunu yapmasını söyler. Demir, ilişkisini bitirmek için Ümit’in yanına geldiğini, ama anlatamadığını söyler. Ümit, Demir’in kendisinden ayrılmak istediğini bildiği halde onu ömrünün sonuna kadar bekleyeceğini söyler.

Demir, çocukları Sevda’ya bırakıp Züleyha’yla balayına çıkar. İkili çok güzel bir kaç gün geçirir. Bu haberler duyulunca Ümit, Demir’i bırakmak istemez ve çat kapı evine gider. Demir, onun bu yaptığını anlayıp ertesi gün onunla konuşup, eşiyle yeniden aile olmak istediğini söyler.

Demir ile Züleyla’nın, balayına çıktıkları haberi gelince Ümit, içine kapanır. Fikret, bunu duyunca Ümit’i çağırıp ona, ateş püskürür. Nasıl onun Demir’i eline geçirip onun yuvasını yıkmadığını sorar. Ümit’ın Demir’e aşık olduğunu anlayan Fikret, deliye döner.

Fikret’in teyzesi onunla konuşup onu ikna etmek ister. Ancak, onu ikna edemez. Demir, gittiği yemekte Sevda’ya, ağır sözler söylenince kavgaya tutuşur. Bunu duyan Züleyha, ertesi gün o adamın işlerini yerle bir eder.

Sevda, artık hanım ağa olarak anılması bir yere Züleyha, ona  Demir’le birlikte verdikleri kararla Hünkar hanımın odasını verirler. Fikret, Demir’i pusuya düşürmek için harekete geçer. Demir, yolda bir arabanın yardım istediğini düşüp iner.

Daha sonrasında kendisini eli kolu bağlı bir şekilde bulur. Demir, gözünü açtığında Fikret’i karşısında görür. Fikret, eli kolu bağlı Demir’e işkence etmeye başlar.

Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Demir’i Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler