Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Annesine Restini Çekiyor!

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Annesine Restini Çekiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, 10. yeni bölümüyle 2 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; İntihar ettiği sanılan Sibel, hastanede ölüm kalım savaşı verir. Kadir, Ayliz’e babasının Cemal olduğunu söyleyemez. Meryem, Selo’yla birlikte Erol’u sarhoş edip ondan o gece neler olduğunu öğrenir. Kadir, dedesini Cemal’in öldürdüğünü anlar. Seni Çok Bekledim 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kadir, annesine restini çekiyor.

Cuma Dizileri 2020

Kadir Annesine Restini Çekiyor!

Seni Çok Bekledim 10. bölüm 1. fragmanında; Sibel Cemal’e, ondan korkmadığını ve bundan sonra korkması gerekenin o olduğunu söylüyor. Meryem de, Erol’a aşık oluyor. Mihre, babasının mezarını Kadir’in açtıracağını öğreniyor ve bunu kabul etmiyor. Kadir annesine, ya Cemal’in evden gideceğini, yada kendilerinin gideceğini söyleyip ondan bir karar vermesini istiyor.

İşte Seni Çok Bekledim 10. bölüm 1. fragmanı…

SENİ ÇOK BEKLEDİM 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayliz, annesinin öldüğünü zannedip fenalaşır. Hastaneye vardıklarında onun, ilaç içip muhtemel intihar ettiğini öğrenirler. Cemal, Sibel’in ölmediğini öğrenince adamını arayıp işi bitiremediği için ona kızar.

Songül, Kadir’in odasında Selo’da olan fotoğrafın aynısını görür. İsmet, fotoğrafları karşılaştırıp Selo’nun, Kadir’in kardeşi olabileceğini düşünüp ona iyi davranmaya başlar. Hatta ona, harçlık bile verir. Meryem, Erol ile görüşmeye devam eder. Erol, Meryem’e aşık olur.

Hasan, İsmet’i arayıp mahkemede gerçekleri anlatacağını, onların verdiği parayı geri vereceğini söyler. İsmet, hemen Cemal’e durumu anlatır. Cemal, Hasan’ı hapiste pusuya düşürür. Hasan, aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılır. Meryem, Erol’a baş başa kalabilecekleri bir yere gitmek istediğini söyler.

Oda onu, cam eve götürür. Meryem, oraya gideceklerini Selo’ya haber verir. Erol, bir kaç duble bir şey içtikten sonra kötü olur. Meryem onu alıp yukarı yatak odasına çıkarır. Nezahat, Ayliz’in yanına gidip Cemal’in çok tehlikeli biri olduğunu ve ondan uzak durması konusunda onu uyarır.

Kadir, durumu öğrenip Nezahat’la konuşur. Ağzından bir laf alamaz. Ancak dedesinin ölümünde Cemal’in parmağı olduğunu anlar. Doktorun yanına gidip dedesinin ölüm nedenini tekrar sorar. Doktor, kalp krizi olduğunu, kaburgalarında çatlak olduğunu söyler.

Bu çatlağın kalp masajı yaparken oluşabileceğini düşündüğü için önemsemediğini söyler. Kadir, dedesine otopsi yapılmasını ister. Cemal’in Ayliz’le yakınlaşmak istediğini gören Kadir, onu uyarır. Onun Ayliz’i ve Erol’un yüzünü bir daha göremeyeceğini söyler.

Meryem, Zahide’nin kılığına girip o gece neler olduğunu Erol’dan öğrenmeye çalışır. Erol, kaza olduğunu anlatır. O da, balkondan aşağı düşeceği sırada Selo ile Meryem’i onu düşmekten kurtarır.

Seni Çok Bekledim 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Dedesini Cemal’in Öldürdüğünü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler